mali uzorak, jako mali.. naglaseno je "ruralne sredine"..
jos se to moze mijenjati.. :drzifige:
al sta je da je, u mojoj II. izbornoj sdp oderao hdzja sretna
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
Ovo je gore od tekme, za sada vodi HDZ, kao sta je nered rekao, na selu di je manje nepismenih tu je HDZ dobio,,, STRANGEEE
mali uzorak, jako mali.. naglaseno je "ruralne sredine"..
jos se to moze mijenjati.. :drzifige:
al sta je da je, u mojoj II. izbornoj sdp oderao hdzja sretna
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
I sad će meni/nama sudbinu u iduće 4 godine krojiti ovi isti zbog faking dijaspore. Pa da se zbljuješ.
polako frish.. jos cekamo.. al sta je da je, dijasporu treba ukinut pod hitno!! i to ne govorim samo zato sto je dijaspora za stranku za koju ja nisam, isti stav bih imala i da je situacija obrnuta! ne moze i nema pravo meni odlucivati kako cu ja zivjeti netko tko ovdje ne zivi, niti ima ikakve veze s ovom zemljom, osim komada papira zvanog domovnica!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma upravo to, ali neeee... Oni koji su za to drže se ko pijan plota da se "treba brinuti o Hrvatima vani". Sve to stoji, ali nemaju mi oni što odlučivati tko će mi u Vladu. Hoćeš birati? Vrati se ovamo i plaćaj porez. A rezultati su tu, samo kaj će se promijeniti promili u postocima.
Stanje na nekim birackim mjestima u ZG-u je bilo uzasno. Prosao sam oko 5 jedinica danas kao promatrac i na vecini njih zatekao totalni kaos... Pitam clana odbora gdje mu je zapisnik, on nema pojma. Pitam gdje je predsjednik odbora, nitko ne zna, a samo troje ljudi na glasackom mjestu, od minimalnih 5.
Na drugom mjestu su ovi RTL-ovi zbunjivali ljude (jedno 50% ljudi je pitalo dal se treba zaokruziti samo jedna ili vise stranaka) i radili nered na glasackom mjestu, a nitko nazalost nije bio u moci maknuti ih dalje.
Trece mjesto je bilo zanimljivo jer je u jednom trenutku cijeli odbor bio sastavljen od HDZ-ovaca, nekim internim dogovorom, dok se nije pojavio zamjenik predsjednika odbora (on ili sam predsjednik moraju stalno biti na tamo).
Statisticki gledano, pokrivao sam glasacka mjesta za oko 6 tisuca ljudi, a imao sam oko 8 osobnih primjedbi, 4 primjedbi biraca koje sam zaprimio, jedno 15 primjedbi koje su bile izvan moje jurisdikcije, jednu zalbu clana odbora i nekoliko prijetnju upucenih promatracu (meni).
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
I kome se može prigovor slati? Ti si bio u GONG-u?
eto, vec je bolje stanje..
hdz 60 mandata
sdp 57 mandata![]()
ja sam i dalje optimisticna.. al djabe sve to kad ce nam odlucit dijaspora.. mislim, za ubit se..![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nadam se da će niti gusto, jer kako sada prema DIP-a izvješće stoji da HDZ ima 60 a SDP 57, sad je gusto ali kolicija bi išla sa HNS i možda još jedna stranka![]()
a sta mislite da bi vam SDP nesto bolje napravio????
Pa daj pogledajte tog milanoviča (ne ć nego č) on je komunjara nad komunjarama. Lik pozdravlja ruskom jeziku!!! na nekom govoru odlazi i kaze "dosvidania" (neznam kako se pise ali na ruski znaci dovidjenja).
I vi bi da vam takva komunjara vodi drzavu???
Nije ni HDZ savrsen ali SDP je 100 puta gori, posebno milanovič.
kako sada stvari stoje, hdz ima 61 mandat, u sto je vec pribrojen jedan dijaspore, dakle s kompletnom dijasporom imat ce ih 67. plus jos 8 od hss-a, to je 75.. za ostale necu prognozirati.. jos..
sdp zasad ima 57 mandata. plus 10 hns-a, to je 67 mandata. plus 4 glavasevih, to je 71. plus ids, to je 74. opet mi se cini da je hdz u nekoj prednosti.. tijesnoj vrlo.. no, vidjet cemo..
optimisticna sam glede setse i sedme izborne jedinice gdje se svakih 5 minuta stanje mijenja u korist sdp-u.. takodjer i u cetvrtoj hdz ozbiljno visi..
u nekim jedinicama jos je puno neobradjenih birackih mjesta..
do jutra je sve moguce..
ono sto znamo jest da dijaspora nepobitno hdz stavlja kao relativnog pobjednika, no koalicije bi ih tu vrlo lako mogle potuci, pogotovo ako se stanje u 4,6 i 7 jedinici promijeni u korsit sdp-a..
i u tom slucaju bi zaista bilo presmijesno da sdp odnese pobjedu u 6 izbornih jedinica, a izgubi zbog dijaspore..
plakala bih najradije sto zivim u drzavi koja se igra demokracije, a nema pojma sto ta rijec znaci..
i da, sto se tice ovog mog zbrajanja, zbrajala sam po sjecanju, ne znam tocno jel dijaspora nosi 8 ili 7 mandata, jel ids ima 3 ili 4 mandata, kolko na kraji ima hdssb.. nisam ziher, isla sam po sjecanju.. no opet na kraju krajeva odstupanja nisu veca od 2 - 3 mandata..
ispravite me di sam fulala..
Da te pitam, kad bi pitao sanadera di su nestali 100mil. Kn, pitaj ga imate li odgovor on če ti reći pa neznam moram pitati šukera![]()
Aha, a prodaja i navlakuša dionica, legalan kriminal koji je na rizini profesionalnosti, a boga mi svi iz HDZ su stare krave iz debelog komunističkog doba.
Milanovič i dasvidanje, pa stari šta nisi znao da je pravi hrvatski narod rod sa Ukraincima ???? WTF u kojoj si ti školi bio???
ma joj.. pusti..
eto zasto je dobro da mladji od 18 ne mogu glasovati..
i ja sam si sa 16 - 17 brijala kak cu glasat za one koji ce nas silom ili milom uguzit u europsku uniju, a sad imam totalno drugaciji stav!
pace, moje misljenje je da je i 18 prerano, jer sa 18 sam jos uvijek bila balavica pod utjecajem tudjih stavova, dok danas nisam.
Daj ajde nemoj se pravit glup....
Jel itko u hrvatskoj pozdravlja tako???
Ti mislis da SDP nebi krao???
Svi su oni isti i svi kradu i uvijek ce krasti..... SDP nije nista bolj od HDZ-a samo su jos gori...
nisu gori i ne mogu bit gori prvenstveno zbog stava oko dijaspore!!
a to je nesto sto je svakome s imalo zdravog razuma kristalno jasno!
Ajde nemojte se bezveze paliti oko politike, ne treba vam još i to
Pričajte što hoćete, u chataoni ste, ali nemojte se međusobno prozivati u negativnom tonu. AnyCall, ti si nam nešto vatren, slobodno komentiraj, ali znaš i sam dokle![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovo sa dijasporom se slazem, nemaju oni sta odlucivat kako ce nama u drzavi biti. Ali pogledaj malo 90-te godine. Ti decki iz dijaspore su DOSLI iz svojih mirnih domova borit se za hrvatsku dok su neki u zagrebu mirno sjedili (poznajem i jedne i druge).
I daj mi reci sta je to SDP dobro napravio dok su bili na vlasti???
Uzmi samo primjer novcanog dohotka na 3. dijete, dok je HDZ bio na vlasti roditelji su primali novac za 3. dijete. Cim je SDP dosao ukinuli su to. HDZ se vratio i vratili su opet dohodak. HDZ je dao besplatan prijevoz, knjige, domove za ucenike. Koliko toliko je pomogao umirovljenicima.....
A sta je SDP napravio????
SDP je izvukao državu iz blata u kojem ju je HDZ ostavio 1999. Misliš da je Sanader sagradio autoput kojim se toliko hvali? Misliš da je on utro put civiliziranoj Hrvatskoj koja polako ide prema EU? Nope,samo je nastavio ono što je Račan započeo. A sve te besplatne stvari su samo navlakuše. Sve mi to debelo platimo iz proračuna
sta je sdp napravio?
pa ovako, sdp je naslijedio drzavu u totalnom gospodarskom kolapsu nakon sto je hdz pokrao sve sto se pokrast dalo! i onda kad su koliko toliko digli gospodarstvo na neku normalniju razinu, naravno da im u tom mandatu nije ostalo vremena nit sredstava za ostvarit ono sto su obecavali. a obecavali su jer nisu nit sami znali u kakvom je sranju drzava ostala nakon hdz-a! eh, i onda su ljudi, ovce kakve jesu, pali prije 4 godine na hdzovu pricu kako sdp nije napravio nista, samo su dosli na vec osmisljene i zapocete projekte i gurali ih dalje. tu prvenstveno isticem autoceste za koje je zasluzan racan, a sanader ih sad gura kao svoj uspjeh! a samo ih je dovrsio!! mislim..
to sve sto ti istices da je hdz ostvario u protekle 4 godine, ostvario je samo zato sto mu je sdp i koalicija ostavio dobre temelje! da je sdp krao kao sto je prije njega to cinio hdz, danas ne da bi bio vidljiv ikakav napredak, vec bi bilo samo gore stanje..
ajde malo promisli..
@Balkanac
Točno to, sve im je bilo na dlanu, završili su projekte dokraja pa se hvale da su oni sagradili HR !!! A koji su dug napravili, imam frenda koji mi priča kako njegov frend radi na šteli za gradnju ceste, govori kako se tamo krade materijal do besvijesti, svi oni koji radu u toj firmi da su navodno brže digli kuče nego neki bogatuni svoje vile. Sve to u vladavini HDZ. Onda rasprodaja domovine, pa šta nam je ostalo, nešta hotela, par brodogradilišta koja samo ne padnu na noge, a reklama od viktora lenca mi je jaka, HDZ nas je diga, a lenac do danas nijednu pozitivnu brojku nije napravio!
Jaooo, a naj veče iznenađenje tek dolazi ako onaj most počnu stvarno fradit onda smo najebali za idučih 20 godina, stari šta ja trebam radit do 80 da bi dobio mirovinu i da bi država dugove otplačivala od nekih koji su se igrali pokera sa našim param a vrijeme nije baš pogodno za neke poker igrice!
Dao sam glas SDP-u i dat ću ga svaki put, makar me iz groba vadili ići će za SDP![]()
Svi su oni isti lopovi,zato nisam ni isao glasat,nemam za koga a i ko da ce moj glas sta promjenit kad nema te stranke koja moze nesto promjenit.Neki dan zove zenska kao anketa za kog cu glasat ja reko koja stranka mi da 100kn dobit ce moj glas,valjda toliko vrijedi ak imaju silne milijune za reklame.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tocno to! poludila sam kad su na predizbornoj kampanji hdzovci vikali da su protiv novih poreza.. ma mislim, da se vlast ne promijeni, cim im se pruzi prilika lupit ce neki novi porez, a to ce pravdat time da cemo svi imat besplatne, ne znam nit ja sto, toaletne papire! a zapravo ce oni u svoj dzep spremat puno vecu razliku od tog poreza nego sto ce bit utroseno na besplatno stolivec!
navlakusa milenija!
a ti porezi i ta eu.. pa ljudi moji, mi smo pokojni kada i ako udjemo u eu! kud svi tolko srljaju?! mi cemo se morat prilagodjavat njohovim porezima!! sto bi znacilo njihovom standardu! a ruku na srce, s kojom se to drzavom europske unije po standardu mozemo mjeriti?! i sto ce se desiti? isto sto se desilo i u ceskoj pred par godina kad su ulazili u uniju.. a da se razumijemo, ceska je svjetlosnim godinama ispred nas sto se standarda i tranzicije tice. ljudi su se bojali otic na godisnji, jer su msovno dobivali otkaze. a dobivali su ih zato sto se proracun krpao za poreze koje prohtjeva eu!!
nadalje, zakoni.. jel vi znate da vi necete moc auto oprat na svom dvoristu, jer je to zakon europske unije!
ne tolko srljat tamo.. joj!
Bookmarks