ne, nije, moraš završiti četverogodišnji stupanj.
ne, nije, moraš završiti četverogodišnji stupanj.
NIJE????
Kaj decku dajes krive informacije?
Prema ovome je moguce;
Pravo na prijavu za razredbeni postupak imaju osobe koje su završile srednjoškolski program u trajanju od četiri godine ili trogodišnji srednjoškolski program tehničke struke koja odgovara studiju za kojeg se pristupnik prijavljuje (npr. graditeljski, strojarski i sl.). Pravo upisa stječe se putem razredbenog postupka. Pristupnici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima znanja koja se provode pod nadzorom visokih učilišta odnosno državne stručne organizacije ili su sudjelovali na međunarodnoj olimpijadi znanja tijekom srednje škole iz područja važnog za studij na Tehničkom veleučilištu, imaju pravo neposrednog upisa u prvom razredbenom roku. Takvi pristupnici prilažu potvrdu mjerodavnog tijela (izvornik, ovjereni prijevod ili ovjerenu presliku).
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
True, al decko nezna da postoji viša i visoka, njemu je to sve faks...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
istina....nemaš problema
www.tuv.hr
www.fesb.hr
www.oss.unist.hr
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks