Neznam koliko ti kvaliteta igra ulogu,al mozes prebacit u 3gp,i to ce ti ga dosta smanjit! Npr video od 4.18 smani na 1.64mb...
Trazim neki free video editing program, movie maker mi nece da otvori .avi file u kojem su videos... treba mi to da bih smanjio velicinu filea za upload na net... par videa su minutu, dvije a veliki 150-250 MB a video od 4:30 cak 460 MB... ak netko zna neki jednostavi program da to sredim ...![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Neznam koliko ti kvaliteta igra ulogu,al mozes prebacit u 3gp,i to ce ti ga dosta smanjit! Npr video od 4.18 smani na 1.64mb...
Meni je za takve posliće Xilisoft 3GP Video Converter odličan. Jednostavan i donekle brzo radi. Jedino što nije besplatan,ali lako se nađe na netu...
Možda mu fali određeni kodek? AVI file može biti kodiran sa raznim kodekima,možda da probaš skinuti K-Lite Codec Pack ili nešto slično
neznam sta se dogadja... instaliro sam taj kodec al opet nista... probao sam sa nekim programo smanjit rezu, ali kad sejvam novi file nigdje ga nemogu naci... aj netko ako zna nek se javi sa preporukom ovdje
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a s kojim programom najlakse mogu da "nalepim" audio zapis na vec postojeci .3gp?
pa probaj snimat sa soundmixa kad pustiš oboje...fušerska posla![]()
Bookmarks