sve microSD su jednake, osim sto postoje razlicitog kapaciteta!![]()
jesu li sve microSD kartice jednake ili postoje razlicite za razlicite mobitele![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
sve microSD su jednake, osim sto postoje razlicitog kapaciteta!![]()
cvita
micro sdHC nece raditi u uredajima koji ih ne podrzavaju, ili nece raditi punom snagom
HC znaci high capable i brze su od standardnih micro sd kartica
ja osobno preporucam san diskove micro sd kartice jer nikad s njima nisam problema imao, i dosta su jeftine
4gb san diska micro sdHC dode 320 kn
ok hvala![]()
samo da jos pitam, ako uzmem neku sporu karticu, hoce li mi stekati ako npr. budem slusala mp3![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ne bi trebalo
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
neće, samo je kopiranje sporije.
neće ti ništa štekati,znači microSD karte su iste,jedino je kapacitet,proizvođač,ali i kvaliteta drukčija![]()
el može to ić na nokiju 6080?
6080 koliko ja znam,nema utor za memorijske kartice.
kartice se razlikuju po klasi
neki proizvdaci oznacavaju svoje kartice
npr class 2 znaci da je minimum write 2MB/s
ono kaj sam ja gledao po netu
san disk - najcesce class 2
kingston - class 4-6
a data - class 6
postoje i brze ali nebi o tome htio govorit jer ne znam tko ih proizvodi
jedan tip sa newsa se ljutio na mene jer sam mu rekao da je mogao kupit bolju karticu od san diska... mozete zamislit reakciju
SDHC znači "Secure Digital High Capacity" i odnosi se na kapacitet kartice. razlika je u adresiranju, normanle SD kartice imaju limit na 4GB dok SDHC mogu puno više i u pravilu su sve 4+GB kartice SDHC.
Prije kupnje SDHC kartice obavezno provjeriti da li ih uređaj podržava.
p.s. Sandisk je izdao brže microSD kartice pod nazivom "MicroSD Premier", ima ih u Kodak centru
imas pravo krivo sam napisao, neznam kaj mi je bilo da sam napisao capable
Bookmarks