nitijedna slika ne radi, moze reupload?![]()
Evo na ovu temu me potaknuo NFS Pro Street popularan među maminim sinovima koji misle da kromirane felge daju brzinu zajedno sa kromiranim svjetlima (popularna na goficima ll i lll)!!!
Na primjer,u tim igrama, u rukama famoznih dječaraca za kompjuterima Pagani Zonda postaje ova ljepotica...
A da bi natjerali tog ljepotana da se digne na zadnje kotace (taj gospodin Pagani ziher place u grobu ili di god bio),
stavljaju mu aerodimamicne dodatke kao na ovom SLR-u koji je također nastao u rukama dječaka za kompijuterom
Na njima najdrazim drag trkama postizu enormna ubrzanja pomocu nitra i ovog dole za kaj neznaju ni ime
Dalje fakat nesmjem pisat.....post bi bio ogroman...dajte vi sad svoje mišljenje o maminim sinovima koji tjeraju u plac svakog pravog ljubitelja automobila!!!I ostavite dobar post kao sto je ovaj!
HVALA!
EDITopravio sam slike.
Zadnji uredio boban_rules : 25-11-2007 u 00:15
nitijedna slika ne radi, moze reupload?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...ah, što reći...
...najbolji su mi oni picani, 18 god. položili prije mjesec dana, s golf tricama, stave neke obične alu felge, probiju auspuh, motor 1.4 ili 1.6 70-80KS, i krenu turirat - pa da ih ne bi poslo...i onda se curce 13-14 god. "pale" na njih a oni sretni...
...nabavit ću si neki autić, sasvim normalnog izgleda, limuzina, udobna, al s nekom jačom mašinicom tamo do 150KS, možda do 180KS (hebiga skupa registracija al što ćeš) radi svog gušta
...a kad onda možda naiđe neki biser s curcom u autu da se dokaže i krene nešto izvodit, samo malo stisnem gasić i
, pa ti curo uživaj s "frajerom"
...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 13-02-2010 u 02:46
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Blah,fuj... Meni se sviđaju samo tvornički nabrijani auti (tipa Mercedes AMG,BMW M,Renault Sport...) jer su napravljeni s ukusom. Svaki dan na cesti vidim barem 10-ak Hondi Civic i Opel Kadetta s tribal naljepnicama,izbušenim auspusima i spojlerima iz Peveca. Užas od kiča. Jbte,ako imaš krš od auta,pomiri se s tim,nemoj radit još veće sranje![]()
To se cijeni ljudi!!!Znao sam vidit ocuvanih Kadetta GSi koji su tvornicki imali malo bolje branike i izgledali su stvarno ljepo....ali onda glupi balkanci naprave ralicu sa komadom plastike.....i auto poslje toga bude gadaaaan..........!!!Moj brat je imao Opel Omegu 3.0, 6 cilindara i 180 konja (redni sestak kao u BMW u m3)...na semaforu su jadnici u Bmw-ima 316 i i auspuhom na koji su nataknuli rolu toilet papira pokusavali konkurirat, bilo ih je zabavno pustit ispred da se osjecaju jaci pa ih u 3. brzini ostavit ko Wartburga
A sta reci, jedan sam od pionira "streetrace" kod nas, i nikad necu zaboravit svakakve polutrule gsi-e sa cupavcima na volanu, neonkama, plavim led diodama na haubama...
Osobno bih uveo zakon da ako imas automobil koji nema ukusa, koji je "dotjeran" da se iskljuci iz prometa...
mislim da nema se sto za rec.. ja sam kao mladac sa 18 godina poceo sa bubom, i nije mi palo na pamet ljepit na nju "kromirane" retrovizore iz metroa i ostale piz...
a cuj, 100 ljudi 100 cudi.
Evo podsjetio si me na street race....bio sam na zadnjem u Velikoj Gorici i kod odjela za street style je bilo svakakvih cudesa......
Hehe..potrudio sam se da nađem jos materijala za sprdanje sa jadnicima koji imaju para.....
Kod nas bi za najljepsi auto na street syle-u bio ovo:
A drugi pratitelj:
Treci bi bio ovaj:
Ovaj bi proizveo vise decibela od bilo kojeg zvucnika:
U NFS-u su najljepse ovakve stvari.
![]()
Bookmarks