MOZE. ako imasmozes mi sendat.HVALA
Bas zelis 0.5rc5?
Inace je Jimm besplatan, mozes ga skinuti sa www.jimm.org.
MOZE. ako imasmozes mi sendat.HVALA
Nemam, nego mogu skinuti sa njegove stranice, isto kao i ti.
Ne vidim smisao da ti saljem kad mozes i sam skinuti.
skino jesam. sad trazim 3D Burnout FR-Formula-Racing-3D i Kobe Bryant Pro Basketball 2008 176*220
Zadnji uredio darko-015-du : 22-11-2007 u 13:12
KO PREZIVI OVU GODINU IDUCU JE NAJEBO.
Ewo brate imas na www.zijan.net OVU Kobe Bryant Pro Basketball 2008
Trebao bih Pes 2008 ZA sAGEM
Ima li netko TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ - druga verzija za 176*220??????
(A joj,sada sam vidjela da ima treca verzija Tko želi biti miljunaš)
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
To je tesko naci,možda netko ima 1 i 2 verziju za 176*220 i 240*320,cekat cemo mozda nam netko da
Vidjela sam na VIP stranici,igre za mobitele,pa tamo pogledaj.Nisam znala,tek sada sam vidjelaaaaa![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ja nisam na vipu,ali je moj buraz... Tako da bih mogao skinut s njegovog moba,pa onda probat izvuć (ako se to može)...
EDIT: sad sam pogledao na vodafone live portalu,ne znam kako znaš da je to 3.verzija? Meni nije nigdje pisalo da je 3.. A i nisam siguran da je to na hrvatskom,kad sam stisnuo download nije mi pisalo tko želi biti milijunaš nego who wants to be millionaire...![]()
Zadnji uredio Sniper : 25-11-2007 u 12:26
E zna li neko neki program za sony ericsson da mogu gledati filmove i premotavati ih neki video player.
Tražio sam po forumu ali nikako nisam uspio naći.
Ako oneko ima nek stavi.
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju! :)
Koje su defaultne teme u s500i ?
Samo na jednoj temi mi se mjenjaju boje i ostalo [ everchanging ]
Ima netko jos tema za taj mobitel ?
hvala
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo celotno igro BtBattle? Povsod sem našel zgolj trial - verzijo...
Hvala vam za pomoč
pozdrav svima,treba mi link od total video convertera da je cjela verzija i neki dobar program za sracivanje memorije pjeme
SONY OVO NIJE TEMA ZA TO. ALI JA TI IMAM PROGRAM ZA SMANJIVANJE MB.
![]()
aj ti nabaci taj program ovdje..i mislim da megabajt nemozes smanjit uvjek ima 1024 kilobajta![]()
![]()
..ali nije vazno samo ti nabaci..i meni treba
NETREBA VAM KEY. SAMO PRITISNITE DESNU TIPKU KAD VAM ODBROJI. ONDA STAVITE PJESMU BIRAJTE KAKO CE TE I TO JE TO.
http://rapidshare.com/files/73431203...tor_6.rar.html
MUCITE SE. sad neka me railov izbaci radi vas debila.![]()
![]()
znam da nije tema za to,al ode svak svakome pomaže pa zato,... i hvala za program
ubuduce citaj pravila. odi su samo zahtjevi za igre, aplikacije... za SE
nema na cemu. pomoc cu ti ja koliko mogu.
Da li mi ko moze dati neku informaciju o programu smartCN (za prosto pregledanja mapa) ili neki program za pregledanje slika sa vecim zumom za SE P1.(nesto slicno kao resko photo wiver na s60 telefonima).Pozz
jel ima netko flash teme za K550@W610? s tim da se s njima odma dobije tema, ne da ih moram prilagođavat.
Zadnji uredio ravilov : 06-12-2007 u 15:53
Da li je netko kupio trecu verziju Tko želi biti milijunas? Vidim na VIP stranici da je na engleskom???Ja ga zelim kupiti,ali je na engleskom ili???
Ima li ko milijunaša 128X160 verziju?? (Ili druga... Može obedvije ako netko ima)
hvala![]()
ako netko ima... hvala![]()
Bookmarks