Kao prvo moras si sam odrediti sta ti je bitno kod telefona,jel to dizajn ili wlan,symbian ili nest drugo....a cim ti usporedjuses 4 symbiana s dummyma onda ti ssymbian ne trebe stoga preporucam g600..
Dakle, tražim novi mob.
Nešto od Nokie, N73, N80, E65, N93
ili Samsung D900i, U600, U700, G600,
Savjet koji od njih ili nešto tog tipa od Samsunga ili Nokie...
Kao prvo moras si sam odrediti sta ti je bitno kod telefona,jel to dizajn ili wlan,symbian ili nest drugo....a cim ti usporedjuses 4 symbiana s dummyma onda ti ssymbian ne trebe stoga preporucam g600..
Uh,dosta si mobitela ovdje naveo... Ajde barem napiši do koliko novaca misliš ići... I što tražiš od moba... Treba li ti symbian,dobra kamera,wifi... Koji su kriteriji?
EDIT: LOL,vidim da me sonyck pretekao![]()
pa do nekih 2500 na crnjaka...
symbian i treba i ne, neškodi ali može i bez...
nemam digitalac, tako da je kamera dosta bitna i po mogućnosti 3G.
jel G600 ima 3G, čini mi se da ima drugu kameru, sad na areni gledam da nema 3g.
Najviše se dvoumim N73 i U700,G600
Ako ti je kamera dosta bitna,pogledaj si i K850 (a ima i 3G)... Doduše on je nešto iznad ove tvoje cifre,ali neće mu cijena dugo biti tako visoka...
ne, nebi Sony, Nokia ili Samsung.
Nije mi Sony ostao u lijepom sjećanju i to je jedini razlog.
Preferiram Nokiu zbog softvera i Samsung zbog izgleda i sad me samo mući uzeti N73 pa patit što mi nije nešto lijep ili uzeti Samsung pa patiti zbog softvera...
![]()
Ne znam što ti se SE toliko zamjerio... Daj mu još jednu priliku
A ne znam,koliko sam vidio po netu,G600 i ne briljira baš nešto što se tiče kamere... A i soft je standardni samsungov,što znači![]()
Nekako mi se čini da je najlogičniji izbor N73.. Mislim da je on u ovoj trilemi definitivno najbolji![]()
..ma pazi jedno, najosnovnije , bar meni,
nokiju totalno možeš prilagoditi svojim željama a samsung mi se gadi kad već u osnovnim postavkama za sms melodije imam ograničenja.
Ako ti ne treba Symbian kao N73 a malo lošija kamera ti ne škodi onda me moja preporuka uvijek bila UZMI NOKIA 6233.
Imam hrpu poznanika i prijatelja koji su na moj savjet kupili baš taj model i turbo su zadovoljni.
Čak u nekim sitnicama mi dođe bolje reješeno nešto kod 6233 nego N73.
Recimo kada šalješ poruke i ponovo šalješ poruku istoj osobi kojoj si već slao on ti daje mogučnost da biraš ljude koji su več dobili sms od tebe bez obzira na veličinu tvoga imenika samo imena poslanih sms-a.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nema tu puno pameti.N73 je sigurno najbolji izbor.najljepsi su samsung modeli,ali sto se tice onoga pod haubom,N73 je No1.
n73 music edition ti je 2100 kn-2300 kn kako gdje al definitivno najbolji izbor!! ja ti savjetujem g800, upravo stize na crno, malo vise izdvoji novaca ali imas stroj od telefona, bit ce oko 400 eura
definitivno n73...
Jako dobra baterija, kamera sa AF-om, veliki displey, symbian....
definitivno jedan od boljih u usporedbi ako ti je potrebna dobra kamera...
maka G600 ima više MPx i stabilizator slike, soft mu je nedostatak...
N93 je isto ok mob, samo malo prevelik (bar za moj ukus)...
N73![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sad jedno glupo pitanje, koje su razlike u samom telefonu osim u masci N73 obična i music edition.
Da, gledam i ja G800, ali mi trenutno previše krznenih životinjica...
Ne, nije N73 ružan, slažem se, ali kad je na stolu pokraj Samsunga može se sakrit a i lošija mu kamera...![]()
E i još jedan mi malo zapeo za oko, Nokia 6500, kakva je ona?
Vjerovatno ću se odlučit za N73 ako ne nađem nešto "bolje"...
i zanima me dali se uz N73 dobije kakva kartica memorijska?
znači u čemu je razlika N73 i N73ME, mem.kartica, oftver, sadržaj paketa...?
Ako netko zna...
ma nije bed za slušalice, slabo ih koristim ionako, za karticu sam čuo da ide od 2GB ali nisam znao jel istina...
A sad, koji je softver bolji? obični ili ME?
ma kakav mobis, skupi su mi!![]()
Gledam sad po netu i čini mi se stvarno OK i 6500slide, nema symbian, to je series 40 ako se nevaram, ali obnovljeni?
Znači Nokia N73, 6500slide
ili Samsung U700, G600
99% od ta 4 jedan će biti... nikak da se odlučim!![]()
Onda N73 ako hočeš symbian ili 6500 slide ako ti je do dizajna.
Samsung jedan i drugi dobro izgleda ali u zadnje vrijeme ljudi imaju dosta problema s njima (tipa pucanje ekrana i sl. i čak ni garancija ne pomaže jer kao nije njihova krivnja) pa su mi zbog toga odbojni...
n73 je najbolje za uzet ..ali pricekaj n82 još malo...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Bookmarks