Utipkaš www.t-mobile.hr i sve nađeš šta te zanima.
mislim preci na simpu sa Tomato-a.
kupio bih LG KG800 chocolate za 998 KN i 100 KN odmah na racunu a ostalih 14 mj. po 30 KN.
kakve su cjene, prema fixnim, poruke, prema ostalim mobilnim...
ps: ne isplati mi se prelaziti sa tomato-a jer nemam nikoga na 098/099 nego sa 091.
al radje potrosim tih 100 KN i tih 14 mj. po 30 KN a onda dekodiram i kupim opet tomato![]()
Utipkaš www.t-mobile.hr i sve nađeš šta te zanima.
Koji bilo!
Ako misliš dosta zvati u druge mreže, onda ti se baš i ne isplati Simpa, već Tele2 ili da pak ostaneš na Tomoatou.
Frish pametno zbori. Zbog tih poziva prema drugim mrežama (a danas više nije da svi imaju 098) opako ćeš trošiti bonove. Ja sam ti prešao sa Simpe na TELE i mogu reći da sam prilično zadovoljan. Puno manje opterećen sa troškovima od prelaska, a više razgovaram/SMS-am.
Uglavnom, usprkos tih 14x30 - bolje nemoj jer ćeš podosta trošiti na bonove, a onda opet ispadne da ti se ne isplati.
ako tak razmišljaš rađe uzmi tele2 pretplatu i mob dobiješ za 489kn, ili 1kn s trajnim nalogom i pretplatom od 48kn mjesečno.
http://www.tele2.hr/ponuda_telefona_pretplatnici.html
neka ostane, da imam tu "glupu" simpu.
dobiti cu preko 500KNpa mogu trosit.
ali ugl. bih slao SMS-poruke.
koliko kosta SMS sa simpe na nekog drugog operatera?
sacekaj bolje da vidis sta ce ponudit tele2 pa otidi kod njih...(oni jos nisu stavili bozicnu ponudu a mozda ti bude nesto bolje nego u simpi...i usput su jeftiniji od t-mobilea)
----------Sony Ericsson----------
@hrc777 hvala na linku ;-)
@pero1985 najvjerojatnije cu kupiti LG KG800 Chocolate u SIMPI pa koristiti 14 mjeseci, dobiti tih svih 500 KN i onda daj t-mobile-u da mi ga dekodira. a kad tih 14. mjeseci prodje opet kupiti tomato
koliko kosta dekodiranje u t-mobile?
Moze se otkljucati aparat u T-Mobile samo im treba dostaviti presliku racuna da je apart kupljen van paketa ili preko neke druge pogodnosti
Tko rano rani, zajebo je pjetla
neki dan bila glasnogovornica i rekla da tu uslugu ne nude.
onda se nesto promjenilo u ovih zadnjih nekoliko dana.
OK otisli smo od teme.
dobar grah daleko se čuje
@Kristijan
A gdje si ti vidio da tu cokoladu mozes dobiti ako preneses broj. Koliko ja vidim na toj stranici se samo spominje za kupovinu sa novom simpa karticom i te novce dobivas na tu Simpa karticu a ne na neku koju preneses iz Tomata u Simpu?!?!
evo ti jedan dobar savijet..
ne uzimaj simpu, niti LG
otvori www.tele2.hr i listaj.. ili pričekaj praznike, vjerojatno će imati neke akcije..
Bookmarks