..laku noc em![]()
a pa sta ce te ljubit kad nemas sise, mislim, stvarno..![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
..laku noc em![]()
stvarno?? hoces ti bit moja cura?? nema veze kaj su dlakave, za cas ja to sredim voskom i inim preparatima.. bitno da ne vise![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nemogu ti biti cura, zarucen samal bas zvuci privlacno ovo sa voskom i preparatima ostalim...kad nabavis potrebu opremu za lasersko rjesavanje javi se mozda ti onda budem cura........ wtf hahaha why cura... ne razumije but im playing along
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
why cura.. pa nemos mi bit decko ak imas siseuostalom, to je tak i tak danas in
imat sise, mislim..
đizs
definitivno se odjavljujem![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sto xlr, ti nemas sise, pa ti je sad bed?
![]()
biljeska samoj sebi - ne mijesati alkohol sa sirupom za kasalj..
btw, xlr, imas zanimljiv i sladunjav sig.. luna lajk..
(znam da imamo topic za sigove, al ne da mi ga se trazit sad..)
Dobraaa...daj i meni malo tog sirupa
Ne, definitvno idem, ajt noć![]()
Ah sig.. Nek stoji još večeras![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
noc xlr.. i nedam svoj sirup! blazen bio..
i ja cu skoro u krevet.. cim skinem full izvedbu carmine burane.. kolegica zabrijala na klasiku, a ja sam siroce s fletrejtom koje svi iskoristavaju..
vidje, vidje, sto je macka dovukla...
djes' zero, kuco stara..
![]()
yebate, u zadnje vrijeme imam strah kad vidim tvoj nik u cetaoni.. sad mi je jasno zakaj se ljudi boje sodoma..sve si mislim "opet sam nekaj krivo napisala pa zero doso reda pravit.."
![]()
i jopet se prijetim gramatikom.. trebat ce tebi ispravak seminarskog.. kad tad.. oce oce.. da da..
isuse, idem spavat.. nastavim li ovim tempom spamanja cetaone, srusit cu malu s trona precjednice..
odjava..
noc
zero, GL s ucenjem.. :grli:
teram se na cjelonocni posao![]()
sad sam tek sa slavlja dosao![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Au, a ja sve ovo prespaval, a kaj se može, baš sam sad gledal doček ujutro, isplati se od 6 biti na poslu
nego baš sam nepristojan
Dobro jutro svima..
nisam zaluđen nogometom, al ovo je fakat gušt bilo gledat
a kaj se tiče himne, kad se netko potrudi naučiti tvoju himnu i korektno ju otpjevati to nije vrijeđanje, nego baš naprotiv, to je svojevrsno priznanje i iskaz poštovanja, svaka budala može pustiti snimku
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zivote okrutni, zasto se moram diazeti ovako rano
jutro![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
..dobro vam jutro!![]()
komadi..dobro vam jutro![]()
Zadnji uredio jana : 22-11-2007 u 09:42
Bookmarks