ne znam, prestala sam brojat
idem pa-pa, ovjde uopće nije zanimljivo, nema xlr-a pa se nemam s kim svađat![]()
ne znam, prestala sam brojat
idem pa-pa, ovjde uopće nije zanimljivo, nema xlr-a pa se nemam s kim svađat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nisam dosadna , ti si![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
eto me iz Citya , cini se da sam našao nesto![]()
moro sam i dvije bijele uzet , ova manja ima neki full uski gornji gumb
a dobre su ,najs!![]()
meni se ova crno - prugasta svidja
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
znam , to mi je bio first pick , ove bijele su bile samo a must zbog faking pravila![]()
doso iz skole..Idem malo ponoviti povjest pa u birc gledat tekmu malo.
.odo se nac s cellom..konacno![]()
najela sam se pudinga..uf![]()
Gladan ko pas. Odo nest poyest,a onda u birc na tekmu. Nesmijem pit alkohol jer sam na antibioticima... A ide dobro pivkan iza vecere...poz
bjezite ljudi bjezite iz grada stize ekipa pijana.....Svaka cast
idem spat pozdrav
evo nečeg kaj me napokon malo razveselilo
nabili engleze u engleskoj . . .
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ale ale,super su igrali i pobjedili ,
![]()
odgledao utakmicu...
još uvijek ne mogu vjerovat...
Englezima ni sudac, ni kraljica, ni princ nije pomogao ...
tako im treba...
a sudca treba tužiti... vidi se za koga je navijao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
odlična tekma
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
uskrsnuo forum!!!
vec me drmala apstinencijska kriza..
sta rec na tekmu.. ako sam ja, koja inace obozavam otocki nogomet uzivala u igri i priznajem da su engleszi zasluzeno ispali.. e onda je to fakat zasluzeno! svaka cast nasima!!![]()
zao mi jedino ekipe koja je masovno spusila veceras na kladi![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
u brljo, ja ih znam puno koji su se na engleze kladili.. jednostavno nitko nije vjerovao..
i da se jos osvrnem na icin komentar glede sudaca.. ne moze se rec da je sudjenje bilo korektno, no obzirom sto smo sve navikli gledat i kako nas se inace potkrada, ovo je bilo jedno sudjenje na nivou. ocekivala sam puno vece pomaganje englezima, tako da sam ovime zadovoljna.
a sto se penala tice.. yebiga, simunic je potegao krakatog.. nebitno sad sto je to bilo povlacenje koje nit jaslicara u mom vrticu ne bi oborilo, krakati je to filmski odradio, sto je nepristranom sucu i vise nego dovoljno za pokazat bijelu tocku..
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
iskreno sam mislila da bude 2:2 tam na blogeru smo se i zezali po tom pitanju,da su se prodali,ali sretna sam da ipak nisu i da su igrali ,borili se onak kako samo mi znamo.![]()
ja sam štrajkala za vrijeme tekme, nevjerojatno koji sam unsport tip....
evo me doma.... sjedim uz radijator, sa dva mobitela, na jednom pricam, na drugom pisem
kad cu bit stara dobit cu artritis radi ovoliko tipkanja![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks