mene je nasmijala ona njegova izjava da nemamo političare nego gimnastičare: samo dižu ruke!
taj lik je fulao profesiju, trebao je biti stand-up komičar.
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
Ovo što kaže za trojku koja je dobila minimalne kazne i oslobođena je apsolutno točno. Dobili su kazne za ono što je naša Vlada dostavila Haagu i što su napisali u optužnici. A o drugome se još da diskutirati.. Rojs, po defaultu, uvijek me nasmije svojim izjavamaIzvorno postao stamp1
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mene je nasmijala ona njegova izjava da nemamo političare nego gimnastičare: samo dižu ruke!
taj lik je fulao profesiju, trebao je biti stand-up komičar.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Evo jedne dobre reklame, nažalost, kod nas ju HRT odbija prikazati, zanimljivo da je u Americi najnormalnije puštana - HRT odbio pustiti spot "poluanonimnog blogera"
odlicna reklama,naravno da ju nece pustiti![]()
evo jos jedam spotic,kojeg sam nasla kod moje blogerasice Vesne iz DC
http://www.youtube.com/watch?v=qPymSqRAMnM
Žalosna istina. Tolko o novinarskoj slobodi, iako su i oni (novinari) prvi koji krše razne građanske slobode i prava svojim izjavama u medijima (al to je druga priča). Naravno, to smeta samo prozvane na visokim pozicijama i događa se upravo to da se neke stvari brane dok se iste takve stvari usmjerene prema drugima ujedno i dopuštaju.
Nekako mi je logično da ovaj spot prolazi u Americi jer tamo se dobro znaju i poštuju ovakve stvari.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Spot je strava, žalosno da HRT ne smije pustit spot zbog skandala i da se sve to predalo etičkom povjerenstvu. Sad se pitam ko ovdije vlada HDZ ili sloboda glasa naroda i medija !!!!
Evo još da dodam sa jednog forum, ovo mi se jako sviđa....
![]()
ma Rojs je sramota za politku! samo dokaz kakvi su ljudi '90ih dolazili do vlasti.. al boze mili, pa nije Rojs za to kriv, krivi su oni sto su ga pustili u sabor! covjeku svaka cast sto se snas'o!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jadna je ona država u kojoj likovi poput njega mogu sjediti u parlamentu.
Zašto neću glasati za HDZ?
- Zato što je Tuđman s Miloševićem dogovorio podjelu teritorija, a hrvatski vojnici su ginuli.
- Zato što su na "jedinstveni“ način izveli pretvorbu i privatizaciju.
- Zato što se Dinamo zvao Croatia.
- Zato što državne tvrtke prodaju građanima koji su ih stvarali.
- Zato što mi roditelji zajedno imaju 3500 kuna penzije.
- Zato što još nismo u članstvu Europske Unije.
- Zato što se Crkva u Hrvatskoj može ponašati kao da je u Vatikanu.
- Zato što uređuju Vjesnik.
- Zato što država ponovno uređuje program na HRT-u.
- Zato što je država najveći poslodavac u zemlji.
- Zato što su T-HT-u osigurali monopol.
- Zato što je prvi među ministrima i jedini ministar.
- Zato što nismo vidjeli račune za satove.
- Zato što ministar ne zna što mu radi vozač.
- Zato što nadzorni odbori državnih tvrtki ne znaju što rade uprave.
- Zato što je alkoholičar predsjednik Sabora.
- Zato što HSP nije dobar javno, ali je kao tihi partner u Saboru.
- Zato što su bili na splitskoj rivi 2001.
- Zato što je Glavaš bio heroj dok je bio član HDZ-a.
- Zato što su koristili "Gotovinu heroja“ dok nisu ponovno došli na vlast.
- Zato što kriju Registar branitelja od javnosti.
- Zato što se za šaku trave ide 2 godine u zatvor.
- Zato što zakon ne vrijedi jednako za sve.
Made by Iva Prpic
http://www.jutarnji.hr/izbori/vijest...zbori,98985.jl
1.SDP je odgovoran za 45 godina terora nad hrvatskim narodom.
2.SDP je progonio i ubijao hrvatski narod na cijem je celu do nedavno bio Ivica Racan.
3.SDP je za 4 godine vladavine u radoblju od 1999-2003 zaduzio Hrvatsku vise nego sto se Hrvatska zaduzila tijekom cijelog rata.
4.SDP je obecao 200 000 radnih mjesta,a u njihovom mandatu preko 100 000 ljudi je izgubilo svoja radna mjesta.
5.SDP je branitelje pribio na stup srama uskracujuci im njihova prava.
6.SDP je obezvrijedio domovinski rat.
7.SDP zeli legalizirati lake droge
8.SDP zeli uvesti nove poreze.
9.SDP zeli ukinuti vjeronauk i sustavno ponizava Crkvu.
10.SDP na celu ima "druga" Milanovica koji ponovo Hrvatsku zeli obojiti u crveno.
made by Vepar.
Vepar, od kuda ti ta informacija, od djeda ili pradjeda ??? Crkva daj molim te, crkva je največi monopolist i on ti kaže dali smiješ imat dijete ili ne, daj molim te prije nego počneš pisat optužbe veće od Haških optuženika razmisli malo šta pišeš !!
samo sam dao svoje misljenje.
vepar je dao svoje misljenje i to je ok.ali da mi balavac prostaci i proziva tko je sto to je ipak malo previse!Error i nemas se kaj njemu opravdavat.![]()
Vepar, mogu reci samo LOL ha ha ha
1. Luka Bebic (HDZ) jedan je od bivsih lidera SKOJ-a, onog koji je vrsio teror nad hrvatima (45 godina terora). Vise od pola clanova HDZ-a (Seks, Bebic..) bilo je na lijepim funkcijama komunisticke partije
2. gdje molim te?
3. daj mi cifre?
4. a da? koja to mjesta?
5. Hm.. HDZ je ulovio i izrucio Heroja Gotovinu Haagu, sramotno postupa sa Glavasem i ostalima.
6. Vidi tocku 5.
7. SDP zeli dekriminalizirati lake droge, kao i u svakoj normalnoj zemlji, prvenstveno marihuanu, gdje bi se propisala kolicina za osobnu upotrebu, gdje bi samo prekrsajno odgovarao. Kokain, Heroin i ostali ne spadaju u tu grupaciju.
8. Da, Luki Rajicu i ostalima (porez na satove) pardon, predsjednik Sanader je "kupio" stan u Zagrebu i u imovinskoj kartici ima Renault 4 (LOL)
9. Da, zeli ga ukinut, samo primitivne drzave imaju obavezni vjeronauk, sto je sa drugim vjerama? zidovi? budisti?
10. a sad smo bili u crnom? to imas pravo! i sto je to crveno?
opet kazem,dao sam svoja misljenja iza kojih stojim.
1.SDP je odgovoran za 45 godina terora nad hrvatskim narodom.
- hm.. sdp ne egzistira toliko dugo da bi mogao bit odgovoran za to
2.SDP je progonio i ubijao hrvatski narod na cijem je celu do nedavno bio Ivica Racan.
- a ja misla srbi.. u kojoj zabludi sam zivjela, e...
3.SDP je za 4 godine vladavine u radoblju od 1999-2003 zaduzio Hrvatsku vise nego sto se Hrvatska zaduzila tijekom cijelog rata.
- pa da, da bi se moglo investirati u nove autoceste npr, koje sada kanader prisvaja kao svoj projekt..
4.SDP je obecao 200 000 radnih mjesta,a u njihovom mandatu preko 100 000 ljudi je izgubilo svoja radna mjesta.
- pa da, zato kaj su to sve bili hadezeovci, kuis.. i onda kad je hdz dosao nazad na vlast, opet je svojoj rodbini vratio stara nezasluzena radna mjesta, pa se sad hvali da je povecao zaposlenost, a u biti se vrte u krug
5.SDP je branitelje pribio na stup srama uskracujuci im njihova prava.
- a hdz je progutao svoja g*vna da nikog nece slat u haag
6.SDP je obezvrijedio domovinski rat.
- pogledaj natuknicu iznad
7.SDP zeli legalizirati lake droge
- legalizacija nije tocna rijec. on ih zeli prikazati kao prekrsajno a ne kazneno djelo! da je legalno, ne bi nit prekrsajno bilo
8.SDP zeli uvesti nove poreze.
- uveli ih ili ne uveli sada pod bilo kojom strankom kao vladajucom, novi, i to gadni porezi neizbjezni su u koliko pristupimo EU!!
9.SDP zeli ukinuti vjeronauk i sustavno ponizava Crkvu.
- a hdz im daje previse vlasti.. yebate, pa nismo u srednjem vijeku da mi crkva kroji dogme i zakone!!
10.SDP na celu ima "druga" Milanovica koji ponovo Hrvatsku zeli obojiti u crveno.
- bolje i u crveno, nego u crno, u sto nas hdz sustavno zavija
made by Vepar
- lektorirano by Luna
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pogresno lektorirano!![]()
Bookmarks