mogu tebe na ignor stavit? s obzirom da si mod?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jel opet čekaš moj odgovor da ga ismiješ ili je to bilo retoričko pitanje?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koje ste vas dvoje...![]()
nevjerojatno...
@mala: i šta da me kažeš Smogovcu... šta će bit??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Round 1:
xlr vs. mala!!!
Runde einz:
Xlr gegen kleine!!!
dont stop dont stop mala i xlr... idem samo po kokicesad cu ja...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
došao maloprije doma . . .
bacam se na referat o zlatotisku . . .
vidim da je bilo veselo dok mene nije bilo . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
nema na čemu.
da uvijek se kvalitetno posvađamo.
ja biram, bokte bezobrazan si prema meni od samog starta..
držim se visoko bah, niti me ne poznaješ ribica, kad me upoznaš (ako) onda to možeš reći i tek tada ću prihvatit to kao tvoje mišljenje
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e pa vas dvoje koda ste u braku....![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
U jednome se slažemo, a to je da je internet jako loš medij za upoznavanje ljudi. Super, idemo dalje.. Sve odnose koje stvaramo na ovom forumu ili bilo gdje drugdje preko interneta se temelji na pretpostavkama, dojmovima, mišljenjima i sl. Isto tako i ja stvaram sliku o tebi, lili, bbbrlji ili nekom četvrtom. E sad pogledaj svu silu mogućnosti i procjeni kolke su šanse da si nekim postom, djelom, citatom ili sl. ostavila loš dojam o sebi. To je ono loše u cijeloj ovoj priči - nemamo pravu sliku osobe iza korisničkog imena i krivo zaključujemo.
Isto to radiš i ti i lili i bbbrljo i ja, a i svi ostali. Zato ako sam bio bezobrazan (a očito je da drukčije doživljavamo taj termin jer se (bingo!) ne poznamo) oprosti, samo sam htio iz tebe izvući malo realnosti i logičnosti. Ništa zlonamjerno! Zato nhf, ako ti se više neda hablati, dovoljno je samo reći![]()
Ma dajte, nemojte se pomiriti...ja se oću smijati![]()
![]()
![]()
Hoćuhoću
![]()
ajde smirite se i pomirite.. ljudima ponestaje kokica![]()
a kad me vec prozivas da ti velim,da imas pravo sve je to virtuala.Ali i preko te virtuale,rijeci slike,stvaras nekakvo misljenje o nekom.I kao sto su mi neki dragi,simpaticni tako mi i neki idu na zivce,nemrem ih smisliti sa svojim dvolicjem i licemjerjem.Znam da su to samo rjeci ,a kada upoznas nekog,kaj mislis da ce promjenit misljenje o tebi.Jer ako si covjek i ako stojis iza svojih rijeci ,dakle ako si bezobrazan ili jako jako dobar,kako mislis da ces svojim izgledom ili sarmom postic da promjeni misljenje.Ljigavac je uvjek ljigavac ,pa ma kako dobro izgledao.I ma koliko piva platio LOLopcenito govorim ,nije upuceno nikom direktno.NHF
Na riječima su mnogi "jaki". Mogu npr tu pisati tko zna što, a u stvarnosti prije nego dođu doma trljaju netom prožvakani orbit u rukama da prikriju miris cigara jer bi dobili po guzici.. Mnoge bi na ovom forumu volio upoznat, popit pivo s njima, vidjeti dal sam ih dobro vizualizirao... Tko zna, možda me razočaraju ili pak očaraju
I živi bili pa vidjeli
ps: nisam te prozvao iz nekog posebnog razloga, samo sam te naveo kao primjer, kao i ostale
pukmi me u glavu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Dosao doma....
Isao sam si po novi mob do luckog( cirka pola sata voznje od mene) i dodem do tamo i shvatim da su mi novci u drugim hlacama!! katastrofa... sve je to od alkohola...![]()
Bookmarks