ako imas slobodan usb i usb kabel , puni ga na kompu ako nema punjaca . tak sam ja radio jer nisam ni imao punajc za njega...
evo ovak, nedavno mi je riknuo punjac za sagem my501c, i nigdje ne mogu naci u nekoj trgovini novi punjac za njega, pa sam onda odlucio probati naci na netu za narucit njegov punjac...al i tu imam malo teskoca...
pa onda, dal mi itko moze sa sigurnoscu reci gdje mogu kupiti punjac za njega?(cijenio bih da me postedite odgovora tipa "pogledaj tamo i tamo" ili "a moglo bi biti..."...ono, jedino ako bas znate gdje)
i gdje online mogu naruciti punjac za njega?
i dal mogu na njemu koristiti punjac za "SAGEM MY X-5 D" ili "SAGEM MY C3/Z55 D"...inace nemam pojma o sagemovim modelima
eto, hvala na odgovorima![]()
ako imas slobodan usb i usb kabel , puni ga na kompu ako nema punjaca . tak sam ja radio jer nisam ni imao punajc za njega...
my501c možeš puniti sa punjačem od motorole v3 ako ti to što pomaže...možda češ ga lakše nabaviti nego za sagema. 99% sam siguran da su isti...
Zadnji uredio Night Rider : 19-11-2007 u 23:54
kaj tu imaš biti 99% siguran. 100% paše pošto ti za sagem treba mini usb moji koristi i v3 a možeš korititi i punječe za mp4 bitno ti je da je mini usb netraba biti org. sagem punjač može biti (skoro) bilo koji mini usb punjač, samo naravno prije nego što kupis provjeri u ducanu dali ti oce puniti jel meni nece puniti sa punjačem od curinog mp4 (MS) javlja da nema dovoljno energije. ukratko. bilo koji mini usb bi trebao biti dobar. PoZz
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
obicni zamjenski punjac od v3 ti puni bez problema...isprobano
Bookmarks