Odes u kontakte sve ih odaberes i delete..
evo naslov sve govori..molio bih da mi odgovorite zato sto je stvarno hitno
Odes u kontakte sve ih odaberes i delete..
kako da ih sve odaberem?
nema opcije'
rjeseno hard resetom
moze lock![]()
WM nema opciju brisanja svih kontakata od jednom kao obični fon.
(i to mi je bilo jako čudno kod takvih makina jer sam imao najnoviji soft na TyTN a takvu jednostavnu operaciju nema u programu)
Bez razlike koji soft na njemu; ali zato ima hrpa dopunskih programa koja to u podprogramima može jednostavno izvesti.
WM zna iznenaditi na banalnim sistemima upotrebe!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dobar dio ljudi koristi SKTools koji imaju i tu funkciju integriranu u sebe.
Imaš posebno odabir koječega poput kontakata, sms poruka itd. koje možeš prebacivati ili brisati sa moba ili kartice.
Dovoljno je stylusom lagano pritisnut prvi kontakt (po plavis ga) i lagano povuces stylus prema dolje, traje nekoliko sekundi (ovisno o broju kontakata) i onda odes na edit i delete, i sve pobrises.
Iako imam nekih 600 kontakata nikada nisam imao problem s time da bi morao neki poseban program instalirati.
Mislim da nisi to probao na WM, ako to tvrdiš.
Tako šta ne možeš napraviti na njima.
Izgleda nevjerovatno, ali tako je.
Kao što je observer rekao večina ljudi koristi SKTools u kojem je jedna od opcija programa i brisanje svih kontakata od jednom.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Jucer sam se igrao s tim brisanjem. Prvo sam preko BTa prebacio 200injak kontakata pa sam ih isao brisati. Koma ziva. Nebres to napravit jednim klikom koma.
Ja sam radio slijedece: Contacts/SIM manager/Menu/Delete Contacts. Nakon toga mi je par sekundi listao sve kontakte i onda sam svih 200 i nesto morao pojedinacno checkirati. Koma ziva. Tek nakon toga mozes kliknut na Delete da sve pobrise.
BTW, uputa selektiranja prvog kontakta pa kao povuces prema dolje i selektiras sve definitivno ne radi. Tak se mogu selektirat i brisat poruke ili mailovi, ali ne i kontakti.
i mene to izludjuje!
uskladio mi je kontakte s onima na kompu p aih sad imam duple! ocito sam negdje pogrijesio kad sam stavljao Skype na Vario II.
reko idem na Yahoo Go pa ce mi pobrisat visak. Ma vraga, sad i na Yahoo Mailu imam skoro sve duplo!
e jebat ga!
sad brisi majstore!
cca 400 kom¨!
Bookmarks