Ja sam svoj za 1200 kn kupio u rijeci s čipom i garancijom...
Ne treba ti nikakav posebni soft, pržiš isto kao i pc igre..
Najbolji čip ti je messiah 3 (tako se nekako piše), ali čuo sam da je izašao i neki novi tako da to malo pogledaj po netu !
dakle ima li tko ovdje ko ugrađuje čip za sony2...
kako nemam iskustva sa konzolama, kakvi čipovi postoje, kakve su im prednosti i kako se cijene otprilike kreću?
Gdje se najjeftinije može kupiti Sony Playstation2 u Osijeku. Postoje li prodavaonice u kojima se prodaje sony sa čipom?
Jeli moguće da za 1500kn dobijem sony sa dobrm čipom koji bez problema reproducira dvd-e?
te još jedno pitanje, jel mora biti nešto posebno (neki sowt) kojim bi presnimavao sony2 igre?
Ja sam svoj za 1200 kn kupio u rijeci s čipom i garancijom...
Ne treba ti nikakav posebni soft, pržiš isto kao i pc igre..
Najbolji čip ti je messiah 3 (tako se nekako piše), ali čuo sam da je izašao i neki novi tako da to malo pogledaj po netu !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
u kojoj trgovini?
koja je najjeftinija varijanta da se mogu igrat piratske igrice na ps2?
našo sam na: http://www.fidia.hr/cjenik.asp?kat=servis PS2 NEO 2.2,kaže, čita beckupe i ugradnja je 140 kn,može li me netko reči nešto više o ovome jel sam totalno neinformiran na ovom području,tnx.
ja sam svoj ugradio u podhodniku(Osijek) izašao me je nekih 450kn i evo radi več 1g
zar mi nitko nezna ništa reči o gorenavedenom chipu?
Ja znam chip je sranje imam ga i sada cu ga mijenjat jer može očitavat samo cd kopije a ne i dvd a puko mi je cd jer radi na swap način( staviš taj posebni originalni cd pa ga pokreneš s njim) SAMO CD KOPIJE I TO SA SWAP CD-om. a to je xploder blaze v1.0(najstarija) i novi cd košta min. 300 kn(bar tako u sophos labu). Ja cu si sada staviti koji može citati dvd backupe. Naj shop je Hadarmedia Garićgradska 5 Zagreb. Ako se sprijateljite s njima puno će vam otkrit. Vjerujte mladi dečki. mene pitajte sve o ps2 već se igram 10 g. sodome chip = NIKAKO. idi te na www.hadarmedia.hr i tamo sve nađete.
PIPe, zahvaljujem ti na odgovoru,jel jedino si se ti udostojio odgovorit
u međuvremenu sam saznao kakav je to čip,i prodao sam playstation,nisu konzole za mene![]()
ja svoga kupio u rjeci sa čipom kod nekoga privatika nov on ti se bavi time
Najbolji su Mesiaah chipovi i to trenutno Messiah 4!!!
ja ti se ne razumim u čipove ja sam kupio dvojku kada je izašla i to sa čipom
negdje u rjeci kod nekog privatnika koji se bavi ugradnjom čipova i prodajom konzoli
Izvorno postao Osvetnik 88
jesi sto posto siguran?! da nisu Marsovi - mars revolution....znam da sophoslab (www.sophoslab.hr) to ugraduje, oni su najveci uvoznici i najvise cipova ugraduju...![]()
Od dana kad sam otvorio post do sad sam se mnogo naučio... čak i ugraditi čip znam...
a najbolji su MARS PRO čipovi koji se stavljaju u nove konzole...
Kupit cu si modbo cip.Jel mi moze netko dati upute ili shemu kako se to ugradjuje?
Ja sam svoj PS2 kupio prije 4 godine sa chipom radi odlicno mislim da je onaj
Mesiaah.
koji cip moze citat cd/dvd igre i filmove? odnosno koji je trenutno najbolji ? ..... u jednom servisu mi kazu da imaju neki za 450kn sa ugradnjom
potzzz novi sam zanima me kako ugraditi cip?
pa ako neko moze reci neka javi![]()
joj, cip si moze staviti svatko tko ima jako dobro povecalo, preciznu lemilicu, tanku zicu, cip i semu za spajanje,
ako sve to nemate onda bolje da odete nekome tko ce vam ugraditi cip za 200 kuna a za vec 300 kuna dobijete ugradjen cip, memorijsku i gamepad
pozdrav,
HTelektronika
Skupo brate, za 200kn dobiješ čip i ostane ti za sladoled, slabo ti to nešto..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Gdje ima za ugraditi cip i po kojoj cijeni?
Mozda to radi netko s foruma?pa je cijena za forumase jos povoljnija
PM je idealno rjesenje za info.
Zadnji uredio Lejzermaster : 19-08-2009 u 14:47 Razlog: PM je idealno rjesenje za info.
--
. [Lejzermaster]
Vodite racuna da oglase necu tolerirat...![]()
koliko kostaju chipovi sa ugradnjom u osijeku u pothodniku???
Bookmarks