Glupi makedonci...3 dana prije tekme oni napravili revijalnu tekmu za rodendan kluba![]()
pa di - na glavnom stadionu, a uzgaja se na jugoistoku, ispod južne tribine. navodnavanje, samo je sad problem što nisu platili račun za vodu godinu dana pa im je vodoprivreda isključila dotok
da, samo 10000 sjedečih mjesta, inače moraš priznat da je jedan od najljepših stadiona u hrv. bar dok su bili u 1.HNL.
ne znam kaj ti smatraš pod umjetnu travu, ali oni je na glavnom stadionu nemaju
btw, za umjetnu travu ne treba voda
nije to moj tip stadiona, ne volim takve stadione
više volim nešto tipa poljuda, sve tribine spojene, bez obzira na veličinu
jer onda se urlik s tribine ne razbije u zrak, nego sve ide u teren![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
imaju imajusadsu u k****, ali taj stadion ima tepih
navodnjavanje itekako treba. prosle godine im je Tekija iskljucila vodu i trava je nestala u par dana
![]()
Pušiona.......u qurac.......![]()
trava u tepihu nije umjetna trava
http://www.cts-cro.hr/umjetnatrava/
to ti je umjetna trava, uz nju još ide granulat koji je najčešće od gume
od poznatijih klubova glavni teren u umjetnoj travi ima CSKA
gubimo 2:0, no comment
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
papci makedonci
prvi poraz , kakva steta.idalje smo najbolji![]()
bilic care , svaka cast.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
joj mrzim sve te balkance oko nas . vesele se tu ko mala deca.
a proci ce jos stljece kad ce bit u prilici da se kvalificiraju uopce nekam.
dabogda im uefa srusila stadion ovaj skup s tim blatom svim.
sto se umjente trave tice , rijetk oko ima stadion s umjetnom travom.Imaju recimu rusi u moskvi.tam su i dobili engleze.
ma to su mi proseravanja , stavi normalnu pravu zelenu travu , stavi krov ko u Minkenu , i to je to.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
da, ali to nije umjetna trava
umjetna trava je plastika, različite debljine i dužine
u nju se dodaje granulat kako bi što duže trajala
to je obična trava koja se dobije tak u tepihu
pa i maksimir ima travu u tepihu, kaj to znači da i oni igraju na umjetnoj travi?
na maksimiru su tereni s umjetnom travom iza juga i iza istoka (ne onaj teren na kojem trenira dinamo, već onaj iza njega)![]()
Ovakav teren ima kakav imaju Makedonci ima VOŠK iz Belavića. A oni su u nekoj 5, 6, 7 kaj ja znam općinskoj ligi. Sramota za jednu državu da igra na nečem takvom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Slažem se da je teren jako loš....ali ne možemo se sada izvlačiti na to....naši su igrali jako loše...preloše....i drago mi je kaj se nisam kladio na njih.....![]()
da, znam, sve na brzinu, bez plana . . .
ni teren u maksimiru ne bi izdržao tako nešto
cijeli tjedan kiša, tri dana prije tekma, danas opet pljusak i to se dogodi terenu
a ovaj teren je teren sa travom u sjemenu, i njega se ne može tako brzo obnoviti . . .
a država je tako i onako u krizi, siromaštvo posvuda tako da im je teren na kojem igraju najmanji problem![]()
daj čovječe, pa nije sad kraj zime pa da nije trava još izrasla, a koliko su južno cijele godine bi trebali imat vrhunsku travu.
A kiša, od kad kiša smeta travi?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
gledam kako zero ima lijep zaokruzen broj postova 2600... ja da sam na tvom mjestu vise nebih postao u tematskim forumima da ne pokvaris broj
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nisi me skužio
kiša paše, ali u umjerenim količinama
a najgore je kad kiša pada neko vrijeme, a na terenu se i dalje igraju utakmice
onda se terenu dogodi ovo, zato jer tlo ne može više primiti toliku vodu, voda se skuplja pri vrhu, teren se raskvasi i trava se tako polagano uništava![]()
traktor, plug s 10 brazdi, freza, brane i teren bu glatki ko šajba! (istina, nebu baš zeleni, al bu jednobojni u svakom pogledu)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks