srbija-kazahstan X2
moze proc to..?![]()
![]()
a joj joj...
hahaha gledam slike iz 2 il 3rz osnovne..isus krist
presmiješno
i slike od mame i tate kad su bili mladi..koje frizureee![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Alo ekipa! Evo da se i ja utefterim u VOL2...
Ovdje je koliko-toliko hladno,a sinoc su dosle neke pahulje,ali zbog blage klime trajale su par minuta,a ja htio snjegovicha napravit...
Popodne tekma,a i imam za sriktat nekoliko kompaca sto ih je grom neki dan uzdrmao. Vecini nema spasa... Eto toliko....OZ:
Ma koji pesimizam, što je ovo? Vidim da se jedino mala ufurala kak treba, da shvaća snijeg & bijelo & sve to skupa![]()
I Šljaka, naravno, sa dotičnim napitkom, odmah me žeđ ulovilaIdem do dućkasa po cimet, klinčeke, jabučicu i tako to, pa demižon & lonac za iskuhavanje veša... Valjda će bit dosta do ručka
@ bbbrljo: jasno, jasno, malo sporo palim po hladnom![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da smo jednostavne, bile bismo vam dosadne i nezanimljive![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da,da..zabundaj se dobro. vani je jako hladno. ja išla do frendice i imala sam i kapu i rukavice i opet mi bilo zima![]()
Eeee, ljutu, ljutu... Sad će trava past, domaća
A babe shvatit? Jok, no way. Babe su ko' Windowsi: sve ljepše i ljepše, ali i sve teže po resource i sve punije bugova
Jedino što za Windowse imaš SP1 ili SP2, a kad na koku primijeniš SP1, onda te strpaju u zatvor na 15-25 zbog "ubojstva s predumišljajem". Go figure...
figuring SP1![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
lol![]()
ma vi muški ste blentavi
isto kao i vi nasda ne kažem, još i više
![]()
he, he...
pozvn na feštu danas...
samo što je u 21h... taman na početku drugog pluvremena...
Tako da ću vjerojatno gledat samo 15-20min prvog poluvremena tekme...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja iz protesta neću pisati u Vol.2. Zato će ovo biti moj jedan i jedini post u ovoj dretvi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
'beš nogač, odi na feštu
Za tekmu ćeš čut rezultat, a ako bude nešto mrak ili dobro, repriirat će se još 100 puta. A na fešti ako bude neka mrak mala, ne vjerujem da će bit repriza. Ili da će ti bit isto ako budeš slušao izvještaj i o golovima![]()
bzvz...,,,,
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks