WI-FI lil ti Welan služi za spajanje na internet pa ako doma imaš bežični dsl možeš se s mobom spojit na ruter te noramlno preko moba iči na net
Zdravo ljudi!imam neku dilemu.....a mislim da bi wi mogli da mi pomognete!Uskoro planiram kupiti 9300 ili 9300i...e sad!znam da 9300i ima WI-FI....a 9300 to nema...kad bi ja kupio taj 9300i,cemu bi mi sluzio taj WI-FI,dali to moze da radi u srbiji,kakwa je to konekcija,kako radi,jel to owaj wajrles internet,ili sta......????![]()
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
WI-FI lil ti Welan služi za spajanje na internet pa ako doma imaš bežični dsl možeš se s mobom spojit na ruter te noramlno preko moba iči na net
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ja imam wajrles internet,ili to bezican,imam antenu....i imam neki mali uredjaj,ide u struju i u komp(u lan konekciju)a kako bi ja to fon spojio na to?
pa mob u sebi ima wirles prijamnik i samo podesiš postavke u mobu (korisničko ime i pass) i mob se sam spoji na net
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e hwala ti...a jel ti znas ta podesawanja?....kada budem kupio 9300i jawicu se da mi pomognes!!!![]()
a ako ti neznas...jel ima neko ko zna?
Pa to bi ti trebao znat,moraš upisat username i password kada se spajaš ako je zaštićena mreža![]()
Bookmarks