Tesko ces ga prodat, to je prvo,drugo samo odrzavanje i servisi su katastrofa, imao sam S500 tu generaciju, nikad vise!
dakle starome mi je uletila jedna ponudica
radi se o sljedećoj masini
mercedes s400cdi 2005 godine
58t km
280 ks 4000cc
crne boje
sva moguća oprema(koža, navigacija, xsenon, bixsenon, svijetla prate cestu, tv, telefon,zračni ovjes, 8x airbag+zavjese,grijanje sjedala,automatski mjenjač,automatska klima, sve na elektroniku-stakla, sjedala, retrovizore, senzori za parkiranje sve ali bas sve od mercedesove opreme)
vlasnica Zagreb osiguranja se vozila u njemu(znači nije gažen)
registriran jos godinu dana, dva seta guma(zimske ljetne) isto tako i felga jedne amg-ove za zimske i jedne merceedesove one sa miljon tankih žica
btw. raden je po naruđbi i 2005 godine i tada je kostao 1,3mil kn
treba mi koliko on realno vrijedi i ako ga je mozda netko vozio pa da reče dojmove
btw. starom mi netreba trenutno auto ali ovakva ponuda se ne propusta.
kasnije vam rečem za koju cijenu i pod kojim uvijetima
pozdrav
iPhone je tu....
Tesko ces ga prodat, to je prvo,drugo samo odrzavanje i servisi su katastrofa, imao sam S500 tu generaciju, nikad vise!
Kao prvo, taj auto se tesko proda, sto reci, trziste-ponuda/potraznja, lakse ga je vani prodati nego kod nas. Ako drasticno spustis cjenu biti ces sumnjiv, stoga nikad dobro.
Pod katastrofa sam mislio da su neki glupi servisi znali dugo trajat, a o cjeni da ne govorim. sve u svemu, u takvoj klasi malo prelose.
cuj ako ti je ovakav post, bez cijene vjerojatno je kombinacija neka bolesna za malu lovu ( naravno u klasi takve pile)
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
oces rec da trazi 35 hiljada za taj auto????
stari u tome svemu ima neka caka, i to grda
auto koji je prije dve godine koštao 180 000 sad se prodaje za 150 000 eura manja, hvala, doviđenja...uopće nema razgovora niti o gledanju toga auta, ako hoćeš ja ti dolje pošaljem jednog lika koji se bavi autima i zna puno i isto će ti reći ko i ja sad, bježi od toga...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ak je tak, a vi necete ja ga uzmem sutra
http://www.webauto.de/index.cfm?fuse...origin=9&lg=hr
ipak moguce...
Evo ti cijene takvih modela,2004-2005
http://www.autoscout24.hr/home/index...&radius=0&zip=
Jel to W220 ili W221?
Taman su se 2005 god. modeli mijenjali
vani su takve pile badava,svabi to mjenjaju ko carape,a nama je to tu san,tu deru veliku lovu uvoznici..
Čovjeće,kako tim autima padaju cijene.A čuj,ako imaš para za održavanje i za regu,onda ga svakako uzmi.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
neznam koji je to
ali ovaj je 12.2005 prva rega 4 2006
koja je razliika izmedu w220 i 221
iPhone je tu....
w221 je najnovija generacija
strahote i cijene
ah, to je merđo, ništa čudno![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ako je cijena 35k€ onda je najvjerojatnije W220
tu u kvartu kod mene covijek vozi s500 isto po narudjbi napravljen,2006.godiste..ovo ljeto su ga na traileru vozili za njemacku jer su sva 4 vrata,zadnja i prednja hauba zahrdjala...nebi vjerovao da nisam vidio..steta je bila 18 i pol tisuca eura,naravno na racun garancije koju su mu jedva priznali..tako da sam dragi bog zna zasto ga taj lik prodaje,a mogao bi vam jos puno toga napisati sta se sve jadno covijeku desilo sa tim auto...
za 35 tisuca eura i jos k tome na rate nemas kaj razmisljat, jedino kaj te registracija, gorivo, gume, servisi mogu ubit, ostalo je za 5
TDI macht Spass
Bookmarks