Odlučio sam da ću ipak pričekati da mi otključaju ovu N95 8gb.
Evo i zašto, usporedite samo veličinu:
http://img164.imageshack.us/img164/6489/nokiproia4.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/688/nokiprofu5.jpg
Namjerno sam stavio mda pro u torbicu jer ga tako i nosim stalno, a takav je duplo veći od nokie.
Uz to me mala mokijica oduševljava funkcijama i istodobno jednostavnošću korištenja...ej još da je samo VGA ekran i bio bi savršen uređaj![]()
Evo još sam malo čačkao po izbornicima i funkcijama nokie.
Zaista fenomenalan uređaj. Usuđujem se reći da je jedan od najboljih smartphone telefona ikada napravljen.
Slide je popravljen, dovoljno brz procesor za sve moguće funkcije i efekte...baš sam pogledao jedan film na njemu, ima fenomenalne zvučnike...nevjerovatno koliko su dobri.
Kamera je brža nego prije.
Hrpetina memorije zaista nudi dovoljno mjesta da čovjeku ne bude dosadno niti kada ide na nekakvo putovanje na par dana i treba mu nešto za ubiti vrijeme. Ako uzmemo da jedan film u qvga rezi zauzima oko 400mb prostora, a uređaj ima 8gb prostora mislim da sam sve rekao.
Mislim da tu P1 ili Lg ipak nemaju što tražiti
a ja mislio n95 najveca ciglasalim se, da primjeti se nema sta...nego, cijelo vrijeme spominjes kako nosis mda u torbici, zasto ces odna n95 nosat bez torbice... meni je mda il sad ppc ovak bez icega, ikakvih zastitnih folija...i imaju odlicne ekrane koje je gotovo nemoguce izgrebat...nikad ni jednu crticu nisam dobio na njemu...dok se mobiteli za cas izgrebu, bilo vani bilo pogotovo po ekranu, kolo god ga pazio crtica po ekranu kolko oces...dok ovi mda moro bi se iglicom umjesto stylusom koristit da dobijes istu stvar....
pa ne vidim zasto si nosio mda u torbici o njoku neces? ne bi ni ja, al ne bi mario za ogrebotine tolko...
bio nekad oglas...
pa Mda ima jako skup TS kada bih ga shebao zar ne
A na nokiji mogu samo malo shebati zaštitnu plastiku ili eventualno kamericu na koju ću ekstra paziti.
Ne znam kako ti misliš da se TS ne može tako lako izgrebati kada su tek oni posebno osjetljivi na ogrebotine.
A jednom kada ga zagrebeš možeš se hebati.
A idući mob na par mjeseci će mi izgleda ipak biti ova nova n95 njoka, kad ovaj lg nikako da stigne da ga malo opipam. Čak ga niti preko "špage" ne mogu nabaviti.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-11-2007 u 19:15
...pošto je odlučeno, temu ću zaključati...
...ALI - ako autor zatraži (kontaktirati me na PM), tema se može ponovno otvoriti...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks