@dubrava...imaš donekle pravo, nisu niti nabrojani modeli nešto manji, ali bogme jesu osjetno. Pro nosim stalno u torbici da ga ne bih negdje nedaj bože kvrcnio i kada uzmeš njega sa torbicom u ruku onda to nije malo baš.
N95 je sklopljena u pola te veličine volumenski.
P1 i w960 tu taman dovoljno mali a nude optimalne funkcije, mada imaju 4 puta manje rezolucije i više nego duplo sporiji procesor ali tko još broji hehe.
Hoću reći, dovoljan mi je neki mob sa nešto boljom kamericom koji mogu bez problema izvući jednom rukom i raditi tako sa njime te da mi stane u praktički svaki džep.
N95 je nešto deblja, ali je sklopljena ipak dovoljno malena te joj zbog kamere i ostalih specifikacija moram sitnice oprostiti.
A za lg nisam više niti sam siguran, svi su ga reviewi pohvalili...vidjeti ćemo.
Ovaj gore asus je mrcina i zaista je dovoljno odličan da bih ga svakako ubacio umjesto mda, ali su mi više WM toliko dosadili da bi treba promjena.
Mislim već znam toliko oko tog sustava da mi preostaje još da se uhvatim programiranja i developinga svojih aplikacija.
Kada vidim negdje WM uređaj više mi se kosa diže na glavi.
Moram promjeniti platformu, već sam godinama na WM platformi uz izuzetak pokojeg mobitela koje sam imao kao sekundarni uređaj.

Bookmarks