Mislim da pitanje nemoze biti jednostavnije, kako na mobitelu gledati you tube video, kaj fakat nitko ne zna, ne znam u zasto je takav problem odgovorit........
Kad hocu konvertirat sa smart movie converterom video koji sam prethodno skinuo you tube downloaderom, normalno dode do 99% i onda stane. Ako probam prebacit takav 99% film na mob, nece ga pokrenut. U cemu je problem, kako vi to rjesavate?
Nisam nasao slicnu temu, pa ako postoji, molim vas da me uputite.
Mislim da pitanje nemoze biti jednostavnije, kako na mobitelu gledati you tube video, kaj fakat nitko ne zna, ne znam u zasto je takav problem odgovorit........
Skini free youtube to ipod converter
konvertiraj ga u mpeg4 mobile i sve će ti normalno radit
meni na n73 tako radi
iPhone je tu....
Evo uspio sam (konacno) s total video converterom, tnx![]()
Je li zna netko zasto mi kad pokušan convertirat neke filmove flv formata u mpeg4 video ( Mp 4 ) dolazi poruka: "error while opening codec for output stream #0.0 - maybe incorrect parameters such as bit rate, rate, width or height".
Jeli mogu nekako ovo riješit?
I još kako mogu te filmove gledat na mobu preko cijelog ekrana, jeli postoji neki program za mobitel koji može "rastegnuti" sliku filma tako da on bude do rubova ekrana?
Hvala
Oprosti šta dosađujen ali nemogu nać pravi codec za ovo šta meni treba, jeli ti možda znaš koji točno trebe jer kad tražin codec za total player nenađenen ništa a kad iden tražit opčenito codec za video onda se izgubin i nenađen onaj koji bi mi odgovara.
Bookmarks