Prekrasan,posebno crna verzija. 3G podrška mu je samo dodatan plus,znači da se serija 8 polako odmiče od samo lijepog izgleda. Cijena vjerojatno divljačka,ali jbga
http://www.gsmarena.com/nokia_unveil...o-news-358.php
a i 3.2mpx sa af....i to je već nešta...
Zadnji uredio Ico : 14-11-2007 u 10:14 Razlog: postoji EDIT
Prekrasan,posebno crna verzija. 3G podrška mu je samo dodatan plus,znači da se serija 8 polako odmiče od samo lijepog izgleda. Cijena vjerojatno divljačka,ali jbga
logicna poboljsanja i odlican izgled,ali i sigurno visoka cijena.
ipak i to ima svoje kupce!
kazu 1000e s porezima i carinama. naravno kod nas i vise.![]()
Ou jes, najavljena cijena za talijansko tržište bez pristojbi (IVA, odnosno njihov PDV koji iznosi 20%) je 1000€ za Arte, odnosno 1150€ za Sapphire Arte (izvor telefonino.net)
Tko voli...
pa i nije puno...jedva čekam....![]()
Ostao sam iznenađen ovako dobrim specifikacijama,jer sam naviko od serije 8 da budu mocni izvana a iznutra ocajni..ovaj model je podjednako mocan.
odlično izgleda... onako fora je...![]()
Kada stizu ti ljepotani??
Mob. je stvarno prekrasan ali je cijena ipak malo previsoka za hrvatski budžet ,a poznajući seriju 8800 takva će i ostati neće mu baš padati vrijednost.![]()
Konacno nasljednik
Cini se da su ove 8800 pravi pogodak,jer u biti sirocco i ovaj arte su prakticki redizajn originalne 8800
telefon je savrsenstvo...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
svida mi se!A cjena ..khmm
a cijena je kao i svaka serija 8 u Nokie... soma ojrića i to je to...
uglavnom, ovo ću uzet 100 %
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
pa za jedno 10 godina kad joj cijena padne na nekih 100 eura onda ću si ju moč kupit...
uglavnom, telefon je prelijep i stvarno strašno izgleda, cijena je očekivana...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ovo si moram piknuti...Zanimljiv design..Bogme i kameru su poboljsali.Ali jeli se to meni cini ili je to veci ekran neg u sirocca?
Mobitel kao stvoren za packe od prstiju![]()
ma mob je strasan..mozda si ga i nabavim..
Najiskrenije dizajn mi je bzvz nekako prečiste linije, žali bože novaca tko da za to kada izađe....hihihi
ma to ce se dati nabaviti kao sta se i 8800 nasla kad je izasla.. 500-600 eura sigurno..
Nokia 8800 arte je available dok je 8800 sapphire arte još uvijek coming soon, tako kažu na gsmareni.
Ma to možda vrijedi za neke države al za nas ne jer npr prije kolko su rekli da je n82 raspoloživa dok je još uvijek kod nas nema![]()
ljudi stigao mi arte ah zaljubila sam se imat cu ga vrlo kratko jer mi netreba al je prekrasan,strah me ga drzat![]()
![]()
Bookmarks