svaka čast...
dobra ideja... prvo prolistam, pa ako ima nešto što me zanima, onda kupim![]()
![]()
na http://mobil.hr/magazin/93/ mozete pogledati novi broj Mobila i prelistati ga
cijeli novi broj je online, moze se pogledat al za procitat se ipak treba skoknut do kioska![]()
svaka čast...
dobra ideja... prvo prolistam, pa ako ima nešto što me zanima, onda kupim![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobao izvedeno
(ak se zumira, uz malo napora se čak može i pročitati članak)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
bas... ko da listas pravi...i ko da ga citam bez ocala...svida mi se..![]()
dobro si ovo napravio.svaka cast
evo , procitah tiskano izdanje
steta kaj niste stavili vise/jeftinije plazmi i lcda .ovak izgleda da nema LCDa ispod 8 soma kuna , ili su takvi totalno neupotrebljivi?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ja sam prelistao u Kauflandu i nisam kupio
Usput sam prelistao i Bug i Mrežu, vadio iz PVC-a i Slobodnu Dalmaciju i Večernjak i Novu Makedoniju.....
Balkančino.
nije lose, al velim , ja sam ocekvio vise pristupacnih lcda/plazmi.dat 14 000kn za televizor moze dat samo neko sa jako bogatim starcima ili jako poremecnim osjecajima za prioritete.
generalno , jel.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa zar sam ja jedina osoba sa ovog foruma koja redovito kupuje Mobil ili mi se samo tako cini ?
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Generalno nekada je bio bolji casopis ali i sada ima dobrih tema, a sto se tice review-a oni su ponekad (citaj - cesto) subjektivni od strane autora.
.
.
.
Inace dobramogucnost prelistavanja......
.
.
.
Zadnji uredio kokibj : 12-11-2007 u 22:05 Razlog: Dopuna
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks