Da... na starijim nokijama je to bilo moguće...
slijećam se svoje 6600 koja je to mogla (apliakcija je bila IR remote, ili tako nešto, potraži po forumu)
a čini mi se da su još neke nokije to mogle...
A za novije symbiane to nisam naštao...![]()
pozdrav
danas mi je frend reko da je njegov buraz nokiom (neka starija, symbian nokia) preko IR-a prebacivao programe na tv-u![]()
![]()
jel to stvarno moguće? jel možda treba neki program za to ili.....
vjerojatno se pitate zakaj sve to kad imam daljinski, razlog je jednostavan: kao prvo, znatiželja, a drugo, ako bude funkcioniralo, koji put iz zaj****cije a koji put za onaj slučaj: "gdje je daljinski??"![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Da... na starijim nokijama je to bilo moguće...
slijećam se svoje 6600 koja je to mogla (apliakcija je bila IR remote, ili tako nešto, potraži po forumu)
a čini mi se da su još neke nokije to mogle...
A za novije symbiane to nisam naštao...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ne, to još nije moguće na n73, niti bilo kojem mobitelu koji je S60 v3..
psiloc ima problema s tim, kažu da rade sve što je moguče..
pogledajte na dotsisu.
Ma od tog nece nis bit psiloc nas vuce za nos vec 1 godinu s tim a nece izbacit nista....
znači, moram čekat...... ako uopće dočekam(o).......![]()
meni to nije ni na 6600 radilo kako treba! morao sam pogodit točno ..dakle u ravnini IR na mobu sa TVom! ma hebeš to onda! dok pogodim gdje je,prođe me volja za drugim programom lol
mama ti sestra!
Ima za S60 3rd...ali potrebno je internet konekcija samo da se aktivira...a to nemam i jbg..
sigurno? daj neki link da vidim..
vjerojatno postoji crackirana verzija..
EDIT: našao sam, cool
http://shop.psiloc.com/en/Applicatio...+irRemote+Beta
probat ću kada dođem doma..
mislim da su to mogle nokie koje su imale ic izlaz sa gornje strane a koje imaju sa strene nemogu ja to nisam mogao ni na 3230
Sto se tice i-remote programa najbolje je radio na 7650 sjecam se da smo znali u trgovini kroz izlog s 2 metra ugasit televizore a mislim da danasnji mobovi imaju pre slab ic pa zato ni nema programa..
ma čitao sam na dotsis-u o tome da je više upitno za s60 3rd da uređaji sa tim symb imaju manje (ili nekakvo drukčije) zračenje od prijašnjih verzija. čini mi se da niš od toga![]()
ima ima, samo treba sign![]()
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 18:23 Razlog: maknut link na crackanu aplikaciju
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 18:25 Razlog: maknut link na crackanu aplikaciju
Ovak isntaliro sam prog,radi...tj. pokazuje signal ic-a na tv-u ali nece da prebacuje..probo na 3 vrste tv-a..
ja imam problem.. meni ne želi instalirati prva 2 filea..
kaže greška sa obnovom?
Meni radi odlicno na E65, samo je domet los. I da, morao sam uploadat svoje remote kodove jer ih nije bilo, ali baza kodova ce se popravit za par dana.
ne kužim... ako probam instalirat prvi file piše mi Update error, a ako probam prvo instalirati crack (koji potpišem) piše mi, install te program pacage first! ??? ne kužim
e da radi se o nokiju E50, makar mislim da to nema veze
Bok svima..mene to osobno ne interesira ali evo ovdje sam nasao
EDIT:
Sory..ono gore rapidshar link je ok,ALI remote se neda instalirati,niti unsigned verzija.Nisam citao post do kraja sory.Nema medicine.Sory
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 18:25 Razlog: postoji tipka EDIT. spojeni postovi, maknut link na crackanu aplikaciju
Sto nitko nemoze to mogu i ja
Mozda ovo pomogne,koga interesira.Svjeze sa medicinom.
Zadnji uredio Ico : 07-02-2008 u 18:25 Razlog: maknut link na crackanu aplikaciju
Sto nitko nemoze to mogu i ja
Kako se ručno dodaju na listu ovi fajlovi što se skinu sa http://irremote.psiloc.com/.
Jer nemam na listi svoju TV pa bi skinuo(to znam) i stavio ali kako??
ja imam philips lcd tv, i sad na uputama pise
26PF7321
32PF7321
32PF7321
37PF7321
37PF7321
42PF7321
na http://irremote.psiloc.com/ nisam naso nista za moj tv, moze mi netko pomoc kako da sredim to da radi? i da li trebam ukljucit irda na mobu? kad ukljucim kaze da je zauzet!
Bookmarks