Kaj ga ti imaš?Mislim,jel ti sve šljaka normalno?
evo preporučio bih ovo svakom tko slučajno želi vistu a nabrian je na xp i teško se odviknut,od ikona sidebara wmp11 ie7 i ostalih gluposti viste funkcije i ostatak i dalje pripada xp-u(logon i boot su vistini takođe')
uz njega se dobje naravno hrpa programa novijih(15.10 se bio relese)
tipa office '07 enterp.,nero 8,windvd,photoshop cs3,kis 7 ...no itd.
ima ga skinut na torrentu
a ak ga netko ima,volio bi čut dojmove![]()
Kaj ga ti imaš?Mislim,jel ti sve šljaka normalno?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ljepo zgleda i to je to............da mi se baca 4gb na to smeče ne baca mi se...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa čuj meni radi normalno frendu ne,što zbog toga što je glup nenadjebivo pa se voli zajebavat sa krivim stvarima al eto,,ok meni flat i slobodno vrijeme ne ograničavaju potrošnju pa skidam veliku većinu no dobro,
To si sve mozes napraviti sam, ak' znas...![]()
ma bolje je kad ti je sve gotovo a ne kad moraš tražit mali milijun programa na netu a na kraju te dođe na isto samo je ovo brže
ima li mozda negdje za skinuti a da nije torrent?
###1410989180026
jedino smijem dati link gdje ima za skinuti
www.forumw.org![]()
iPhone 5s 16 GB
Jel to isto ko i ovo:Microsoft Windows XP SP2 BLACK EDITION USA Retail Final-WD?
Zanima me još dal ima podršku za hrv tipkovnicu?
Jel tako sam prije naručil crystal xp,pa nije imal hrv tipkovnicu!![]()
![]()
a stvar je u tome što nemogu skidati tolko sa neta pa bi ga naručil kod nekog frajera,a nije baš jeftin!!!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ovaj ti ima i ovo tri je ver 4.10 dakle nije ovaj us to je starija verzija,golden edition,,,a tko hoće ima i na warez-bb
također možeš bacit oko na http://projectw.org/ i upisat u search windows xp black edition i naći ćeš![]()
koliko zauzima???? mislimm da li mi se isplati skidat il da odem lijepo da si kupim gotov CD???
###1410989180026
gotov cd black ed? il običog xp-a jel lack neaš na cd-u...
i sad nznm jel misliš na to kolk na kompu zauzima il za skinut,mto ti je oko 4 i pol gige ak s ne varam
Ja koristim LastXP. Sve dodatke možeš uključiti ili isključiti pri instalaciji. Neke verzije su se pokazale malo lošije, ali sad za zadnje ok. Čak možeš igrati windows igrice dok se winsi instaliraju :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
koja je zadnja verzija lastxp-a.
je li moze neko poslat link na pm za download ovog... ja ne uspijevam naci nigdje
###1410989180026
Zadnji uredio VuKi : 29-01-2008 u 17:51
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
evo poceo sam ova cuda skidati... i nesto dolje pise kao neki note. iso file da moram napraviti.... je li moze neko malo to pojasniti..
EDIT: na linku su linkovi nevazeci
###1410989180026
Skinite si Black XP 7.2 - najbolji i najoptimiziraniji xp na dvd-u sa hrpom aplikacija koje mozete preinstalirati u boot menu-u
aj posalji link na PM!
###1410989180026
Code:www.btjunkie.com
evo vam dostojna zamjena i zauzima samo 17mb!!
desktop je skroz futuristicki, cak ima i posebne svemirske zvukove
naziv programa je - WinStep Xtreme 7.11
da i kolko svi ti programcici gutaju radne memorije?
to jest ljepo al brzo se odviknes od tog kad shvatis da ti komp brze i opce tecnije radi bez tih piz**rija
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
moguce da je tako... ali pise tamo odakle sam ja skinuo da je napravljen za nesto slabije racunare... tako da nevjerujem da bi trebalo biti problema oko toga!
###1410989180026
Bookmarks