Ja bih isto rekao da se vjerojatno odvojio flat kabel od kamere.
imam sitni problem sa kamerom na k800i sve funkcije rade ali nemam sliku samo crno ima li neko kakvu ideju sta bi moglo da bude da ne idem u servis ako je neka sitnica
znaci sve funkcije kamere rade(zoom,postavke,vrijeme...)ali sve crno![]()
EDIT:
uspio sam da nadjem nesto kao da se odvojila kamera ima li mozda neki jos problem ako neko zna da se moze lako popraviti
Zadnji uredio ravilov : 12-11-2007 u 00:43 Razlog: koristi gumb EDIT!
Ja bih isto rekao da se vjerojatno odvojio flat kabel od kamere.
danas sam nosio u servis i mijenjali su kameru i testirali flat kabl nije ni do jednog ni do drugog
to znaci da trebam da mijenjam cijlu plocu ili ima neki lijek za to
Postovanje,
Do nedavno mob. je radio uredno, ni najmanjih problema. Medjutim od prosle sedmice javlja mi se problem sa kamerom.
Naime, kada otvorim onaj poklopac pozadi, mobitel prepozna funkciju i kada hoce da se pojavi slika samo se vrati na pocetnu. Ista stvar je i kada ulazim preko tipki...Pojavi se ono cyber shot, malo saceka (crno) i vrati se na naslovnu stranu/izbornik.
Molio bih nekog ko bi mogao znati do cega je da mi napise, ali je vazno napomenuti da nekad i prikaze se slika ali u 90% slucajeva to je nesupjesno...
Mob. mi je i ispadao par puta, ali i nakon padova je radio uredno, tako da cim nije do tad bilo prekida(kada je ispadao) ne bi zbog toga trebalo biti ni sad...
Ja ne mogu pametan, da li je softvera, kamere ili neceg treceg...
Unaprijed zahvaljujem
Zadnji uredio mujo_23 : 26-12-2009 u 12:08
Bookmarks