da!![]()
..."...valjanost vase kartice je istekla"
Naime; dosta mjeseci nisam nadoplatio karticu od simpe; sad mi se javlja to kad pokusam nazvati bilo koji broj iako imam 0 kn na racunu. Ako nadoplatim karticu, da li i dalje vrijedi...?
da!![]()
vrjedi, jos je u vremenu neaktivnosti ali nije propala.
Koliko moram nadoplatiti? 50 ili 100?
moze i 25, tako svejedno.
Pa da al 25 kuna valjda samo 10 dana produžuje valjanost kartice, tako da bolje više duže će ti kartica bit aktivna.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
Nakon što istekne valjanost Tele2 kartice, koliko vremena imam da je nadoplatim bonom da ne propadne?
Evo našao sam odgovor: 270 dana
Zadnji uredio hrc777 : 10-11-2007 u 14:46
Iako svi operatori definiraju rok neaktivnosti kartice za vrijeme kojeg je moguće ponovo aktivirati broj prema mom iskustvu sve dok kartica pronalazi mrežu moguće ju je ponovo aktivirati. Vrlo često i nakon roka koji je operator odredio. Ovo je pogotovo čest slučaj kod Vipovih kartica.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja još imam 098 karticu koju sam prestao koristiti prije nešto više od godine dana i još uvijek je dostupna i hvata mrežu, ali je blokirana jer nisam nadoplaćivao bonove. Tako da ove brojke od 270 dana ipak ne bi shvaćao doslovno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Citiram sa http://www.t-mobile.hr/1/10-10-50-00-00.asp:
U razdoblju od 270 dana po isteku valjanosti Simpa bona, moći ćete samo primati pozive, te nadoplatiti svoj Simpa račun. Ako to ne učinite, vaš će Simpa broj biti deaktiviran, te će se, nakon isteka sljedećih 120 dana, moći dodijeliti drugom Simpa korisniku.
Vjerojatno je ista stvar i kod Vipa..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks