riješio sam mob orginalnim softwareom! Kad stavim u xs++ stavljat taj cid52 w200i onda me izbaci iz programa!
E... kako da ubacim flash meni u k310??
riješio sam mob orginalnim softwareom! Kad stavim u xs++ stavljat taj cid52 w200i onda me izbaci iz programa!
E... kako da ubacim flash meni u k310??
Oprostite ali imam par pitanje
1)Moze li mi tko staviti firmware i podrsku za hrvatski jezik za otkodiravanje na sve kartce
2)Moze li tko staviti Menije za flesati neke preradene a da nije original
3)I moze li mi tko slikama tu sve objasniti sta gdje moram da kopiram u setoolu
4)moze li tko staviti akusticke dravjere da se mob jace cuje i da mi objasni kako sve to
molim vas hitno pomoc,jel sam ja gledao na netu kak likovi od w200 naprave odlican mob sa zakon menijem molim vas
hvala MASVI I RAVILOVU u pomoći flasha k310@w200 (sve radi)
hvala!!
A bi li se moglo podesit tipke za pojačavanje i smanjivanje muzike na tom mobu??
Kad kad je w200 samo mogu pojačat muziku! nemogu je smanjit! Pošto imam samo jednu tipku sa strane!
hvala
i još nešto! kako ga otključat na sve mreže??
Patch iz ove teme (thanks to Xulos) bi trebao raditi:
Code:;W200 SW-R4HA014 ;Remove SIM-Lock ;(c) IronMaster ;(p) m1ch43lzm +44140000 b92938: 70B5041CE8F2E6FB00230022011C1C20 F0B505213A22D1F73BFD0020F0BDC046
kako da to stavim??
gdje da to upišem??
e znaš li kako da mu promijenim ovo u vezi tipaka??
Patch kopiras u Notepad i snimis kao nesto.vkp, onda sa Farom ili sa Gslide stavis na MAIN od firmwarea, zatim flashas na mobitel taj novi dobiveni MAIN.
Za vise detalja pogledaj ostale teme o stavljanju patcheva (npr. ova za Far).
Napominjem da ovo sve samo prenosim, nisam nikad sam radio pa ne znam je li radi tako. Najbolje da potvrde strucniji clanovi.
Za tipke ne znam.
Zadnji uredio ravilov : 13-11-2007 u 18:00
Da moze sa XS++, valjda bi to napisao u gornjem postu.
XS++ ne sluzi za patchanje.
Neznam kako bih izveo otključavanje...
Obzirom da "otkljucavanje" svakome znaci drugu stvar, reci na sto tocno mislis?
Iscitavanje security code-a? Dekodiranje na sve mreze? Nesto trece?
dekodiranje na sve mreže...
imam dva kabela jedan koji sam dobio sa w200 bas i jedan koji je kupljen probam sa oba no to sve prode odma u par sec i ne napravi nis i uopče onaj gdfs mi ne napravi preko setool radim no nista neznan sada dali je stvar u kabelu ili u cemu
A flasho sam tako w200 po onim uputama preko kabela kojeg sam dobio sam mobom no ne mogu nikako ubacit flash menije jednostavno u XS nis ne otvara a za druge prog ni neznan trazio sam onu datoteku al nista.
u redu je rjeseno je sad jos da ga probam dekodirat i to je to HVALA
kako da izvrsim update k310i na CID50? k310 ne moze na CID 52,jel tako?
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
?!
A zasto bi to htio? Koliko znam, CID50 je najnepodobniji za bilo kakvo moddanje...
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
Upravo tako, isto sam to zakljucio kad sam flashao K320 u W200.
Plus sto K320 (a vjerujem ni K310) nema mogucnost prosirenja memorije karticom, pa zapravo i nema neke velike koristi od Walkman playera...
Bookmarks