Da li ti je crta vidljiva na desktopu ili uvijek (preko prozora, programa, u igrama)?
Ako je to red zaglavljenih pixela, on ne bi bio vidljiv na printscreenu tako da nije hardversko oštećenje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
I mene zaje.Samsung 710N, isto tako od pozadine ostaje. Zajebano, recimo igram igricu, a vidim pozadinu kao u negativu...
Promjenim pozadinu i za 2 dana opet ta pozadina ostaje...
A onda ti neki softver radi probleme. Nije greška u grafičkom prikazu jer se crta ne pojavljuje u svim slučajevima, nisu zaglavljeni pixeli, po meni je nešto softversko. Možda neki soft za modifikaciju vizualnog sučelja? Neki tweaking ili sl...
Ma ništa nemoj instaliratmislim da već imaš nešto instalirano što ti radi pomutnju na desku. Možda si instalirao neki tweak program, neki transformation pack sa izmjenama grafičkog sučelja i sl.
Pogledaj malo šta ti se sve vrti u procesima pa probaj gasiti jedno po jedno.. Teško je ovako znati što je točno problem, ali softverski je sigurno.
jaj, to se dogodilo i meni jednom, ali sad se da me ubiješ nemrem sjetiti koji sam program imao instaliran gore, mislim da je bila spika nešto oni shortcutevi gore
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
vista je gore sinoc stavljena a prije je bio XP Essential i od tada se to pojavilo..nemam balge...kaj da radim...
★★★★★
ak je to crta sa screenshota, onda je to do ovog widgeta gore desno. probaj ga ugasit
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma nije.evo probao sam s onim bijelom pozadinom...sad neznam ili mi se cini ili je manje????samo je bed kaj na visti nemrem staviti screen saver preko full ekrana vec kad mi se upali tocno je prekid slike tamo di se i pojavljuje ta crta
evo slika...
evo malo sam podebljao ono
utjehu sam našao u s autom na crnoj podlozi
![]()
Zadnji uredio pbreaker : 12-11-2007 u 03:22
★★★★★
nezna nitko kao to riješiti sad me fakat izjeda....jel priznaju to pod garanciju?
★★★★★
pa pokrenut ti je neki servis u pozadini.. .ta crta mora nestat kada odeš na log off...
tak da ono... igraj se sa servisima... definitivno nije za pod garanciju
evo sredio sam...."slučajno" kad sam instalirao novi wined ostao mi je uključen screen saver i pogdite kaj....crta je nestala![]()
![]()
![]()
![]()
★★★★★
Bookmarks