Meni ide bez problema...nisam probao u roamingu vec na Tele2 mrezi
Jel ima jos neko takav problem??
Od petka popodne nemoze me se dobit, pise smjer nedostupan niti ja mogu dobit koga, samo izbacuje, uspio sam dobit vezu 3 puta u 3 dana... Poruke rade normalno. Probao sam s karticom u 3 mobitela i uvijek isto tako da nije problem u mobitelu. Ic cu da mi testiraju karticu al me zanima jel jos neko ima takav problem...
Meni ide bez problema...nisam probao u roamingu vec na Tele2 mrezi
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Izgleda da je bas kod mene problem jer mi je jos par ljudi reklo da nemaju problema, jedino kaj niko nije tu u kvartu na istoj baznoj stanici. Nis ic cu da mi testiraju sim.
Prijavio sam problem, poslali su prigovor pa cu vidjet. Kod cure mi radi normalno, izgleda da je problem u baznoj stanici na koju se spaja kad sam doma. Bemti, zadnji put sam takvih problema imao na simpi prije 7-8 godina kad vikendom navece nisi mogao 15 puta dobit vezu![]()
nešto valjda rade...moja mama i sestra su isto imale taj problem, a svim drugim koje znam je sve radilo normalno.
s tim da su sestri poslali poruku da će joj služba za korisnike biti nedostupna u subotu nekoliko sati, ali joj nisu objasnili zašto ne može uspostaviti pozive prema drugim brojevima i obrnuto.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
e, tocno to! i meni su poslali da necu moc dobit sluzbu za korisnike u petak navece... to da ih nebi slucajno pitao zast ni nikog drugog nemogu dobit![]()
Jel se njima rjesilo samo od sebe il? I nakon kojeg vremena?
trajalo je nekoliko sati, nije sigurna, kaže negdje oko 5-6 možda i onda je sve opet bilo normalno.
i meni se čini da su poslali tu poruku da se ljudi ne pokušavaju žalit.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
bemti, meni traje vec 48 sati! i to samo u kvartu kolko sam skuzio... ma ak ne rijese do sutra otkazat cu pretplatu, neda mi se za tih 50-100kn kaj ustedim mjesecno u odnosu na t-mob imat ovakve probleme i razmisljat s kim sam se sve trebao cut pa zvat s kucnog...
strpljenja malo, zbog određenih programskih operacija na sustavima bilo je a i bit će malo smanjene mogućnosti sustava.
radovi će biti brzo privedeni kraju!
ti si neki insajder jel?jutros je sve ok, nadam se da se nece ponovit.
meni sve radi![]()
nadam se da će i tebi uskoro![]()
![]()
Ma evo danas je sve ok, samo da ne ureknem... Od petka navece do danas ujutro me bilo skoro nemoguce dobit, nekad bi to i dobro doslo...![]()
Bookmarks