Molim Vas, pomozite mi. Imam LG kg800 zakljucan na Tele2. Prijatelj mi je ukucavao neke kodove (nisam 100% siguran, ali mislim da je bio 2945#*7101#) i u sigurnosnim postavkama mi se pojavio dodatni meni >Sim lokoti< i tu mi ima opcija iskljuci. Kad je tu usao trazilo je unosenje NCK koda. On je jedno 10ak puta nesta upisivao, ali nista. Nakon par dana ekran je poceo da preokrece boje (bijelo u crno, plavo u crveno...) a u zadnje vrijeme ekran je prazan (tj. cijeli je u bijeloj boji). To sam do prije par dana ponistio tako sto ugasim i upalim mob, ali ni to vise ne vrijedi. Sada kad ga upalim boje su normalne, ali cim ga razvucem opet je bijel. Otisao sam ga na popravak i tamo su mi rekli da mi je otisla neka "traka" koja povezuje gornji i donji dio telefona (a znam isto tako da sam se cesto igrao s njim i stalno sam ga razvlacio), rekao je da ta "traka" (ne znam tocan naziv) tj. popravak kosta 200kn, a to mi je ipak malo previse. Sad Vas molim, ako znate u cemu je zapravo problem (u ukucavanju pogresnog NCK koda ili u toj "traci") i kako da ga rijesim da mi odgovorite. Hvala Vam.

Odgovori uz citat

Bookmarks