@Smuchac: Već sam objasnio Smrći zašto sam to napisao (čak i pod navodnicima)Ugl, zato:
..a bolje od mene se izjasnio Beetleman na prvoj stranici i to je ono na što sam ciljao:Izvorno postao stamp1
Bolje?Izvorno postao beetleman
![]()
quote ExTaza
to je istina!a citroen ima puno frke s elektronikom...
@Smuchac: Već sam objasnio Smrći zašto sam to napisao (čak i pod navodnicima)Ugl, zato:
..a bolje od mene se izjasnio Beetleman na prvoj stranici i to je ono na što sam ciljao:Izvorno postao stamp1
Bolje?Izvorno postao beetleman
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@ xlr: Ovo od beetlemana je ukusnije!!! :mljac:
@nemam pojma tko je napisao: Rotacijski Wankel motor pokazao se je dobar,ali nedovoljno dobar,za konkurenciju drugim motorima. Neke Mazde MX serije koje su takav motor koristile uopce nisu losi,ali nisu cesta pojava,sto naravno nista ne znaci, al eto...
mne , osim kaj moraju na generalku svakih par desetaka tisuca km..al inace su super.pogotovo za svakodnevnu voznju.zato i rade tak puno modela sa wankelom, jel tak?
a sto se tehnologija tice , europljani naprave nesto.prodje 5 godina , japanci dodju na Frankfurt ili Geneva Autoshow , cude se tome ko pura dreku, potroše par gejši. vrate se u svoj riža-land i tam vijecaju kak to usavrsit.javi se neki Jang Ce sa idejom , i za 10 godine krene u produkciju ta "nova" tehnologija,jasno sad vec usavrsena
no no , kaj ste zapeli svi koda primate placu svi iz Japana..kao sto rekosmo ja i smogy , ne kazemo mi da su japancu nuzno losi.
i evo jedna za cijelu populaciju foruma
http://www.youtube.com/watch?v=Uf8K9RKXX3U
kak bi bolje pasalo "hyundai accent" ..
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
VTEC: Izmislila Honda, od švaba kopirali: BMW i Porsche. (Kad Švabe kopraju od japanaca i usavršavaju to je okej,ali kad je obrnuto onda ...)http://en.wikipedia.org/wiki/VTEC
ATTESA i poboljšane inačice tipa ATESSA ET-S i Pro verzije : Nissan napravio 1989, tek danas takve slične stvarčice vidimo u europskim automobilima.http://en.wikipedia.org/wiki/ATTESA_E-TS#ATTESA-ETS_Pro
HICAS: http://en.wikipedia.org/wiki/HICAS Izmislio Nissan.
Prvi automobil Sa inegriranim sistemskim kontrolama : Toyota Soarer.: http://autospeed.drive.com.au/cms/A_1718/article.html
ovo dalje kopipasta:
irst navigation system - August 1981 Honda Accord (analog, dealer-installed)
* First navigation system with acoustic output - 1989 Infiniti Q45
* First digital navigation system - 1990 Acura Legend
* First GPS navigation system - 1990 Mazda Eunos Cosmo
First four wheel steering - 1985 Nissan Skyline HICAS
Zato molim te nelupaj gluposti,jer potkopavaš sam sebe.
Evo još jedno pitanje: ako japanci samo kopiraju kako da su oni imal mobitele sa kamerom,gps-om i UMTS-om dok se ovdje u europi još samo govorilo o tome? A što je sa onim njihovim vlakovima?
![]()
Zadnji uredio Thunderhead : 09-11-2007 u 23:52
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ne znam čemu se ova rasprava tak odužila?Ja na svom asfaltu imam Nissana, auto koji vozi i to je to. Tak su i BMW, Audi, Mercedes, Renaulti, Zastava, Ferarri, Farbio, Porsche (osobno najljepši automobili) itd. To kakav ima ko mjenjač ili ko ima bolju klimu po meni nije pretjerano važno. Klima hladi a mjenjač mjenja brzine, a sad ko kojeg favorizira, nek si to i kupi (naravno, ako ima pare). Ako je netko Švab-fan, ja mu neću nabijat na nos da oni ne valjaju jer on zna njegove vrline jer je upoznat s njima, kao i Japanezosi-fan. Naravno da kvaliteta, jamstvo, potrošnja itd. su veliki faktor pri odabiru automobila, ali Švabi dizelaši su jednaki kao i Japan dizelaši, obadvije strane troše približno (mislim na jednake klase).Ako netko ima problema sa svojim automobilom, to nije direktna greška proizvođača. Pogledajte većinu potrošne elektronike (mobiteli,mp3 playeri,Fotoaparati,veš mašine...), da li piše ("Made in China")? Jeftina radna snaga je put prema većem profitu, i za japance i za Švabe, ali i općenito za Francuze, Španjolce, Britance, a u zadnje vrijeme i Amere. Zato nemojte se svađati glede "moj ima zračni jastuk za zračne jastuke", nego Preporučite auto za koji mislite da je vrijedan svoje love, a ne da živi na staroj slavi (Golf), ili ima neku vrst opreme koju će skužiti te 10. vlasnik (automatsko ispaljivanje sjedala na 780.000 km).
Piece, man, and, make LOVE not War between car fans.![]()
stamp1,daj mi molim te reci kaj ti vozis,posto vidim da sve znas i o japancima i svabama...sto bi znacilo valjda da si ih većinu probao.....!!??
Zadnji uredio sven-zg : 10-11-2007 u 11:38
vozim imprecu i raznosim mlijeko po brdima Švicarske.
Zadnji uredio xlr : 10-11-2007 u 13:18 Razlog: smirite strasti
Samo cu rec,japanci su zakon!hehe! salu na stranu, vidim da se tema razvila u svasta.
Covjek je samo pitao dali da uzme japanca!
Da sumiramo, odgovor je DA! Uzmi Toyotu, Mazdu,Mitsubishi i neces pogrijesit. Nissan je tu isto ok, no nakon spajanja sa Renaultom ima problema, znam iz osobnog iskustva da sam se susreo sa renaultovim motorom u modelu 350z.
u 350 Z nije ugradjen motor Renaulta nego je njihov proizvod i radi se o 3,5 litrenom stroju koji ce se koristiti i u Laguni Coupe.
Točno.
VQ35DE, 3.5 Litreni motor iz VQ serije koji se ugrađuje u 350 Z je Nissanov. Renault ga samo koristi u nekim svojim modelima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_VQ_engine
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ja govorim sto nam se dogodilo na stazi i kako se ekipa na mjestu dogadjaja iz servisa postavila, i rekla nam o motoru.
Moguce, samo znam da se radilo o testu novina (koje necu sad tu imenovat) i znam da su vrlo brzo sve sakrili i pokupili kako nebi pogledali sto je s motorom i dali nam drugi testni auto.
http://www.index.hr/xmag/clanak/najb...na/364321.aspx
baš gledam ove britance,gledaj ovo smeće od auta,kako koma...
joj joj ti britanci,još imaju onaj krš od land rovera i range r,ma koma...![]()
drla britanska , nema 4cilindarski mlinac za kavu koji rezi ko punokrvni pit bull na lancu nego v8
krš obicni
moja zena je bolja
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zadnji uredio AutoXpert : 10-11-2007 u 18:43
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ma kave Svabe ..katastrofa..kupio sam starome na firmu novi BMW 5,koji dode jedno 4 puta vise od moje Honde Civic type r iz 2004,i nakon tri mjeseca pukla koza na suvozackom sjedalu..katastrofa.Audi koji je imao prije toga poceo trositi ulje na 75.000 km
.tolko o SKUPIM svabama..Frend mi vozi akordicu iz 2002 175.000 km radi ko urica,a mast mu vadi koliko i ja svojoj.Kakvi njemci...KATASTROFA
I feel the need -the need for speed!!!!!
nie wv los ....bas suprotno ..... kvalitetni auti (preciziram na golf 4) al honda je bolja .... civic 1.6 iz 92' ide bolje neg golf 4. 1.9 tdi(115konja)
,a lpko gpčf 4.. to je krama.. daj ajde kaj svi briju na taj vw.. meni se zgadiil doslovno..to sam balkanci vozikuaju...jebote golf..daj ajde..makar su ovi mali oni rade bolje aute..al fakin skuplje..kuzish nemres ti meni rech vw je dobar onvo ono i izvlacust se na bubu sim tam..daj daj..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Auto koji se najbolje isplati kupiti u Njemackoj a kasnije prodati u HR,je mercedes E-klase iliti "okan".Ovdje su uzasno jeftini a kod nas drze cijenu bolje nego bilo koji auto.
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks