Nokia Maps. Jedina koju mozes koristiti bez placanja a da nesto vrijedi.
Nov sam na forumu, nemojte me odma napasti znam koristiti http://cafe.mobil.hr/search.php
Uglavnom su teme preopćenite, za starije symbiane, za pda i neznam što već a i ne razumijem se nešto strašno.
Već sam skinuo Igo koji naravno ne mogu koristiti na symbianu(jer sam čuo da je najbolji)
Uglavnom trenutno koristim tomtom6 i kartu eastern europe v680 i nisam baš nešto posebno zadovoljan.To koristim na cigli n80 sa sirfstarom III externim gps-om.
Imate li kakvu preporuku za neku kartu za symbian koja je detaljnija na području Hrvatske i moguće ju je koristiti bez plačanja, hvala.
![]()
Nokia Maps. Jedina koju mozes koristiti bez placanja a da nesto vrijedi.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa što nema još nešto što se može crackirati, napomenuo sam da imam tomtom.
Nokia Maps je ionako odlican, a placa se samo dodatan sadrzaj. Imas jos Route66.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma i tomtom i nokiamaps su isto smeće, pokazuje mi dicmo na otoku Pašmanu, pola mjesta nema, otpad.
Slijedeći molim.
To je to onda, stvarno ne znam sto ocekujes, Osijek nije pokriven kako spada a ti ocekujes nesto na Pasmanu...
www.gadgethive.com
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa nisam očekivao da će sve biti točno i detaljno ali mogu bar mjesta pogoditi, pa makar bila samo točkice.Znam da situacija nije savršena ni na zapadu a kamoli kod nas.
Onaj google maps je dobar bar sa time,ali radi samo preko wlana ili 3g?
Nije bas niti obala tako dobro pokrivena. Najbolje je napravljen Zagreb i ostala mjesta sa dosta stanovnika, dok ostali gradovi samo obiljezeni i eventualno postoji par cesta oko njih.
Nazalost je tako kod gotovo svih karta.
www.gadgethive.com
Kakav je onaj Navman via gps bla bla, kažu ljudi da je najbolji od ponuđenog.
Bookmarks