Izvorno postao GoranZagorje Svaka čast majstore....to sam točno htio ja napisati ali si me preduhitrio.... Nego Tompa ti duguje veliku pivu...to sigurno.... ma pa naravno, znam da sam te preduhitrio, ispričavam se ne duguje mi nista, ne cugam samo nek čovjek dobije dobru ocjenu ako već može, od viška glava ne boli, svaki bod je na kraju vrlo bit, jel tako gdine Inovator
Izvorno postao zerobravo ma pa naravno, znam da sam te preduhitrio, ispričavam se ne duguje mi nista, ne cugam samo nek čovjek dobije dobru ocjenu ako već može, od viška glava ne boli, svaki bod je na kraju vrlo bit, jel tako gdine Inovator Spasio si me careeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hrvatski image hosting servis
Izvorno postao zerobravo ma pa naravno, znam da sam te preduhitrio, ispričavam se ne duguje mi nista, ne cugam samo nek čovjek dobije dobru ocjenu ako već može, od viška glava ne boli, svaki bod je na kraju vrlo bit, jel tako gdine Inovator Onda primi moje isprike oko toga .....
smijesi mi se 2 na kraju polugodista
Izvorno postao El Tompa smijesi mi se 2 na kraju polugodista ko se zadnji smije, najslađe se smije
After all...
Izvorno postao El Tompa smijesi mi se 2 na kraju polugodista jel to dobro ili? meni se bas i na cini najbolje
Izvorno postao zerobravo jel to dobro ili? meni se bas i na cini najbolje Dobrro!
Pravila foruma
Bookmarks