Pa jel moguce da nema autofokus ili je to neka greska
Tipkovnica mi se nesvida ali svakak mi je ljepsi nego w880...
Zadnji uredio Vepar : 07-11-2007 u 08:55
Pa jel moguce da nema autofokus ili je to neka greska
Tipkovnica mi se nesvida ali svakak mi je ljepsi nego w880...
u Walkmane rjetko ide AF,ali ovaj je visoke klase i trebao bi imati AF.![]()
lijep mob....posto mi se svida w880 svida mi se i ovaj... ali stvarno sramota da tako visok broj nema barem AF.....ali ajde barem napredak u kameri za razliku od w910 koji ima samo 2mp
----------Sony Ericsson----------
Ja ne kužim šta su uopće stavljali 3,2 MP kameru ako nema autofokus... To mi je totalno bez smisla... Trebali su stavit ili AF ili 1,3 ili 2 MP kameru,ovako mu ta kamera samo još više podiže cijenu,a slike su bez AF bezveze...![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio pero1985 : 07-11-2007 u 19:20
dizajn mi je puno lijepši od w800 nema one šibićaste tipke..nice...još jedan walkman kojem ce napumpati cijenu a nema ništa...osim branda walkman?!
★★★★★
Ima dizajn. Materijale. Tanak je a to uvijek kosta. Ima 2 gige memorije. I spada u neku ruku, fashion i premium modele. Vidi se po materijalima.
Uvijek ce biti ljudi koji ce dizajn platiti. Pogledaj Bang & Olafsen.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Uh,
Ovaj izgleda hebeno
walkman sa dobrom kamerom
Dobra kombinacija
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
sniper,čemu predrasude,dolazi ti k850 uzmi njega,stvarno nema potrebe očekivat super kul mob sa walkman i cyber brandom,neće doć do tog,odavno podijeljenji pa onda se za ovo može reć da je jako dobro,izrada gige kamera,dizajn
Ma ne,krivo si me shvatio... Meni je jasno da razdvajaju cybershot i walkman seriju, i baš mi zbog toga nije jasno čemu ta kamera od 3,2 MP... Htio sam reći da ju ili nisu trebali stavljat, ili da su trebali staviti AFOvako će cijena biti još veća dijelom i zbog te kamere od 3 MP,a raditi će IMHO lošije fotke od,recimo K750 (2MP + AF)
Autofokus puno znači
I btw, već sam uzeo K850![]()
sorry moj bed,da tu imaš pravo,dić će cijenu bez pravog razloga za isto...
da cijenu ce mu nabiti bez obzira na kameru i sve ostalo.... w880 zbog dizajna jos uvijek drzi previsoku cijenu, i w910 ima cijenu od 3500kn (a ima 2mpx).....
EDIT: cijena ce mu biti minimalno 3500kn....moja procjena oko 3800....
Zadnji uredio pero1985 : 09-11-2007 u 11:37
cijena sigurno nece biti mala.ovo su vrhunske spec iako vec vidjene,ali kako se radi o novom modelu i cijena ce biti adekvatna.
Sam zbok kamere ce mu cijen abit veca za 500 kn a kamere bez autofokusa koda i nije kamera..
pa dakle 3200 po procjeni(tako su otpr. strartali i w850 i w880)
cijenu podize i 2gb M2 koja dolazi u paketu.slazem se da bi cijena mogla biti oko 3200kn.
al što se mene tiče te 2 gige su posve ok a ne kupovat ih posebno,al eto,za one koji ne vole pretjerno tipa w960,a imaju lovu- uzmu si ovo
evo demo video ako nekog zanima....
http://www.youtube.com/watch?v=onuE9...emo-video.html
ovaj sam vidio i a kaj reć na video,fora je![]()
Hehe,stvarno je fora video
Sve mi se više počinje sviđat ovaj mob,samo ta kamera od 3MP BEZ AUTOFOKUSA mi bode u oči... Rađe bih da je 2MP ali SA autofokusom![]()
uzmi u obzir da su kamere kod SE uvijek dobre,tako da izostanak AF-a mozda i nije tako bolan.
Solidan mobitel,samo mi se taj dizajn nikako ne sviđa,i sigurno če mu cijena biti previsoka.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
A to je istina,ali opet... Dosta se osjeti nedostatak AF-a... Ovako nema macro moda,ma sve je puno lošije bez AF-aDa su samo stavili AF,po meni bi to bio stvarno vrhunski mob,jedan od najboljih,pogotovo gledajući njegove dimenzije
Ali dobro,pustimo sad kameru,ionako je to na ovom mobu sporedna stvar...
Bookmarks