moguce je, znam jednog ovdje nam dobrog forumasa koji je uzeo sebi broj na temelju svog prezimena. znaci nije zlatni, al je njemu i vise nego zlatni![]()
unaprijed isprike ako ima tema ali nisam našao, zanima me dali je moguče kod kojeg operatera odabrati neki broj po želji koji nije zlatni i kako to postići?
nešto tipa
09xyzpxkxx
zvao sam szk i oni kažu da je nemoguče, no spreman sam platiti i nešto više, kome da se obratim?
moguce je, znam jednog ovdje nam dobrog forumasa koji je uzeo sebi broj na temelju svog prezimena. znaci nije zlatni, al je njemu i vise nego zlatni![]()
Tele2 poslovni korisnici imaju mogućnost odabira broja po želji.
da, evo da se nadovezem, doticni forumas je tele2 korisnik, to sam zaboravio napomenuti. za ostale ne znam.
...u vipu se može, kod ostvarivanja pretplate, odabrati broj, s time da se prvo mora provjeriti nije li možda zauzet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
može kakve upute za tele2 onda? pisao sam mail i nisu mi ništa odgovorili. samo prepaid dolazi u obzir
Čekaj, ako te dobro kužim ti bi na prepaidu izabirao broj?
To nije moguće. Izabrati broj moguće je jedino kod pretplate i čak i tu postoje ograničenja. Obično je prvi broj određen (postoji skupina brojeva koja se rezervira za prepaid) i broj ne smije biti već zauzet. Znam iz vlastitog iskustva da i VIP i Tele 2 omogućuju izbor broja, a za T-mobile nisam siguran.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam si na vip-u izabrao broj koji sam htjeo, na pretplati naravno. Na prepaidu se ne mogu birati brojevi.
PREDATOR
Ne znam kakvo je stanje sada kod t-mobilea ali bratic je prije dosta godina kada je uzimao pretplatu uzeo tj izabro broj, veoma je zanimljiv. 098/xxxyyx
cekaj. prvo nisi upisao u svoj profil bitne podatke.
drugo
.. spominjes samo u jednom postu Tele2 kao operatera ali nigdje ne navodis kod kojeg to operatera mislis izvesti.
ajd s konkretnim stvarima izadji i onda ce ti netko dati tocan odgovor.
Znaci pitanje tipa:
"Zelio bih na Tele2 imati broj koji ja odaberem ali da bude na bonove. Jeli to moguce?"
onda ti netko odgovori.
"Moguce je ako odaberes na pretplati i prebacis se na bonove. Na pretplati moras ostati minimalno X mjeseci."
ili "To ti je kod Tele2 nemoguce, jer niti na pretplati ne mozes birati broj po zelji. Mozes oako te to veseli Uzeti broj u Vipu na pretplati i placati pretplatu kod njih minimalno 3 mjeseca i onda zatraziti prijenos nekom drugom operateru i onda na osnovu toga imas broj po zelji ali sa predbrojem 091."
dobar grah daleko se čuje
zadnji redovi tvog odgovora u potpunosti odgovaraju na moje pitanje, pa vidiš da si shvatio, pomogao si mi. Što se tiće osobnih podataka, smatram da ovo nije tržnica pa ako koga zanima rado ču mu reči na msn. i kao što u samom prvom postu piše: zanima me dali je moguče kod kojeg operatera odabrati neki broj po želji, osobno koristim sve mreže, najviše 098 ako je to toliko bitno za ovu temu, no meni je bitan samo broj, što tu nije jasno?
After all...
Pa bio si zbunjuc sa postovim gdje si se odlucio na tomasov post prelaziti sa pretplate na bonove a on je spominjao Tele2. Netko je gore izjavio da je moguce za poslovne korisnike. Tele2 je nudio odabir broja za pretplatnike. Da li jos to nude vjerojatno se moze provjeriti na njihovoj stranici ili pozivom sluzbe za korisnike.
U profilu je zgodno napisati koje operatere koristis tako da ti ljudi lakse mogu odgovoriti na upit.
BTW dobar ti je potpis
ja necu reagirat da ne bi bilo kasnije da te mrzim![]()
dobar grah daleko se čuje
@Yo!Guth
A da si ne kompliciras zivot i pogledas kod Tomata, on ima najmanji broj korisnika a time i najveci izbog neiskoristenih brojeva, samo sto naravno moras ici od kioska do kioska dok ne naletis na neki tebi odgovrajuci broj. Time ces imati ispunjen uvijet da si na bonovima a sto se tice operater tu zato postoji "prijenos broja"
kod t mobile je moguce za postpaid kod zasnivanja novog pretplatnickog odnosa besplatno ili za mislim 100kn ako zelis promjeniti postojeci pretplatnicki za drugi proizvoljni
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks