probaj desni klik na particiju i - vrati prethodne verzije - tako nešto (ovo nema xp)
Danas sam ubacio još jedan hard od 250gb i na njega prebacio jedan dio podataka sa D: particije. Na D: particiji ostavio sam neke dokumente i sve igre koje su tamo instalirane. Sve je bilo kako treba do prije pola sata, ali sad tih datoteka na D: disku nema!? Zauzeće diska je isto kao i prije ali ne vidim uopće te datoteke. Kako to vratiti?
probaj desni klik na particiju i - vrati prethodne verzije - tako nešto (ovo nema xp)
Zanimljive stvari sa tom vistom. Jučer me frend zove, treba pomoć oko kompa. Restartao se sam od sebe i kada je ponovno podigao sistem nestale dvije particije. Ima dva diska i na svakome vidi osnovnu particiju, a sekundarne nema. Odem u contol panel->Administrative tools->Computer management->Disk management i tamo ih vidi sve ali za svaku particiju piše Invalid. File system je NTFS na svim particijama.
Išao sam na opciju "traži" na disku i našao mi je sve što je na njemu ali ne prikazuje opet ništa.
Možda je problem u tome što sam novi hard upiknuo u SATA_0, a ovaj stari sam prešteko u SATA_1. Idem to promjenit pa ću vidjet šta dalje. Ako ništa, probaću formatirat d: disk, možda bude u redu.
Hm, promjenio sam sata ulaze ali ništa. Idem probat taj disable iz biosa.
EDIT: Probao sam neku opciju Acces stavit na "none" umjesto "auto", ali ništa se nije promjenilo. E, je*o sam ježa u leđa sa tom vistom.
Zadnji uredio bpodnar : 07-11-2007 u 13:39
meni se događalo da su mi nestajali DVD-pogoni u prvim verzijama viste, koju ti imaš verziju? problem sam riješio nešto radeći po registry-u, bile neke upute na microsoft.com, jesi tamo pogledao?
A nisam baš švrljo po microsoft. Gdje se točno vidi koja je verzija viste? Inače je Ultimate HR verzija
upiši u START system information, tamo piše version
Hm, gdje u START-u? Na "run"? Upisao sam tamo, ali baca me u system direktorij. Probao sam i u onu traku što služi za pretraživanje ali nema tu ništa!?
Edit: iskopo sam nekako, verzija 6 build 6000
Yes, riješio sam problem. Kvaka je bila u opciji same particije. Kliknio sam na "Organiziraj" i tamo na "mogućnosti mapa i štajaznam". U tim opcijama iz nekog nepoznatog razloga nije bila omogućena funkcija prikaza skrivenih datoteka. Uglavnom, sad sve radi kako treba, sve se sada vidi šta je na toj particiji. Eto, rješenje je stvarno trivijalno, a ja već opet mislio da ću morat reinstalirat OS.
imam problem s aktivacijom viste,skino sam s neta ultimate verziju,najnoviju(january) i pise da za tu verziju ne treba key ni aktivacija.instaliro sam,sve ok samo sto mi se odbrojava aktivacija.imam jos 28 dana.da li ce se sve zablokirat dok dođe na 0?
Roverclub
Bookmarks