probaj ovdje pitati G-Zona 031/213-100
imam nokiu 6131 i zdrobio sam joj ekran![]()
pa me zanima ako neko zna di mogu dobit orginalni ekran za jeftine novce jer je u mobisu 550 kna i kuciste mi se skroz oljustilo pa i kuciste trebam koje takodjer kosta 550kn
![]()
pa ako neko ista zna di mogu dobit to sve jeftinije molim nek mi kaze.
vec sam lud bez moba
probaj ovdje pitati G-Zona 031/213-100
koga da pitam![]()
teško češ nači jeftinije,možda se i varam,ali baš sam išo tražiti ekran za nokiju 6288 i sve koje sam pito servise rekli da imaju samo orginale i to za 360kn znači da ti i ima neki servis bez 300 kn ekran neide kučište možeš jeftinije ali ekran bez 300kn nikako,jer ti nokije ako se nevaram kad mjenjaš ekran dolaze sa flat-om i sa ekranom nemreš posebno kupovat pa zato i nema plagijata,ali sve u svemu u malo bolje opremljenom servisu imaju sto posto,a po zagrebu ih imaš koliko god hočeš
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
za ekran ti onako nije bitno ako daju garanciju bilo ono orginal ili ne važno je da radi i da normalno imaš garanciju,a ovo za masku me malo zbunjuje da je tako skupo,moja preporuka je da zbrojiš po prilici koliko to to bude nakraju koštalo i da vidiš sam sa sobom možda ti se više isplati da ju podaš nego da promjeniš sve te djelove.Sve u svemu sretno,a za kučisšte siguran sam da imaš negdje jeftinije ako ne pitaj člana redking-a on ti je prije prodavo maske za nokiju http://cafe.mobil.hr/member.php?u=9064
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
e da.
imam kabel treba mi broj iz moba al nemam softvare za kabel
ako neko zna link il nesto
hvala
Skini pc softer tj.noviji Nokija pc suite
http://www.nokia.com.hr/id89264.html
i odmah imaš drivere za kabel tj.sve što je potreno za spajanje na komp preko kabela je u pc suite
kaj bas niko nezna uskoro mi placa dolazi pa sam si mislio sredit mob
btw jer ga mogu kak na jednostavniji nacin dekodirat na vodafone-u je
Bookmarks