Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 179

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    japanci su definitivno daleko ispred svih!ADAC-ovo godisnje ispitivanje zadovoljstva medju kupcima pokazuje da medju prvih 10 automobila po pouzdanosti samo su 2 evropska i to Volvo na 7.mjestu i Opel na 10.mjestu.
    kljuc pouzdanosti je u pedantnosti,ali i u dobavljacima dijelova koji moraju da bi zadovoljili, proizvoditi doslovno savrseno kako bi zadovoljili stroge kontrole kvalitete.
    statistike pokazuju da vozac Toyote u prosjeku u 92% slucajeva ponovo kupuje Toyotu.ipak treba znati da je vec 3 godine zaredom Mazda broj 1 u kvaliteti,a tek onda Toyota i Honda.
    i uopce nije tocno da onaj ko ima novaca kupuje njemacko(BMW,Mercedes),sto pokazuju Lexus i Infiniti koji su na domicilnom japanskom i americkom trzistu najprodavanije i najkvalitetnije luksuzne marke.
    to sto su evropski kupci seljacine i ne vide dalje od "svete" trojke(Mercedes,Audi,BMV),samo pokazuje nizak mentalitet.
    Lexusovi modeli po gotovo svim relevantim pokazateljima jesu u svemu bolji od njemackih skupih limuzina.

nedavno je bio test Lexusa LS i zakljuceno je da osim cijene(u rangu Mercedesa) nema niti jednu manu.
    to sve govori!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    nedavno je bio test Lexusa LS i zakljuceno je da osim cijene(u rangu Mercedesa) nema niti jednu manu.
    to sve govori!
    čekaj, to je neki sarkazam?
    Zadnji uredio zerobravo : 06-11-2007 u 10:48

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    LG Optimus Me P350
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    15.464
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prius

kakva su iskustva s priusom?

dragi i ja ga namjeravamo piknuti pa nas zanimaju mišljenja.... iskustva.
    :::: I don't have to be good, I'm cute ::::

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    N6680+1GB/E66+2GB/V3
    Operater
    T-mob/VIP 0kn/Tele2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja mislim da su neki japanski auti kvalitetniji od nekih evropskih.
    Trenutno vozim mercedes 240D to je auto iz 1978, oldtimer prakticki, auto je nepoderiv, ne radi mi jedino brojač kilometraže tako da ne znam kolko ima km, na autu sam do sad samo krpao auspuh koji se poderao na losoj cesti, i prije nekih 3-4 mjeseca smo popravili limariju, auto mi je ludnica, komforan je i ima puuuno mjesta u njemu. Dosta je tezak a masina mu je slaba, za laganu voznju do 80-90 je mila majka, a nekad mu znam i mast vadit pa driftat s njim po makadamskoj cesti, iako nekad i po asfaltu hoce. Uglavnom ono sto zelim napomenut, vozio sam frendov fiat iz 96. i usudio bih se rec da mi je ova moja stara kanta od mercedesa puno bolja i sigurnija od tog fiata, imao sam osjecaj kao da je cijeli od plastike, igracka.

Za nove mercedese ne znam kakvi su, al sam dosta prica cuo kako nisu vise kvalitetni kao sto su nekad bili, tu se ne osjecam kompetentnim da nest komentiram jer nisam vozio.

Sto se tice tih njemackih pila, tj. volkswagena, odnosno golfova, taj auto ne zavrijeduje titulu da bude medju najboljim autima, to je sve samo zatucanost populacije, jer kao sto je vec netko napisao, prije se masovno islo u njemacku radit i doteglili su te njemacke aute kod nas i od onda se Golfovi cijene da nije normalno! U mojem kraju svaki drugi koji polozi vozacku kupuje Golfa 3 i misle da su kupili najbolji auto, a nemaju pojma....

Stari mi vozi Mazdu 626, 2000 godiste, prvi je vlasnik, auto sad ima neki 250 000km, auto je redovno servisiran i nikad ali nikad s njim problema!

Zatim imam Ladu Nivu, to je pak takvo sranje da nije normalno, barem meni, mozda smo naletili na jednu koja ima neku gresku, no stalno neki problemi sa strujom. Bar jednom mjesecno se dogodi da mu elektronika zakaze i zna mi se dogodit da od Krizevaca do doma auto upalim do 20 puta jer se ugasi svaki put kad pustim gas na semaforu ili krizanju.
    S druge strane taj auto je tolko robustan i cvrst i isao sam na takva mjesta s njim gdje se ne bi ni s traktorom usudio.....

Eto tolko od mene

Edit: sad sam se sjetio jos jednog primjera ne kvalitete evropskih auta, Alfa romeo, bratic prije 2 godine kupio Alfu 166, bio neki salonski model i imao oko 8000km, na 15 000km masina mu zaribala, ne znam sto tocno bilo uglavnom masina je vrisnula, srecom dobio je 2 godine garancije tako da je dobio novu masinu, istina i bok, auto ima oko 150 ks i ide brutalno al sve jedno ne bi ga kupio.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koje ste aute do sad vozili?
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 125
    Posljednji post: 23-11-2007, 01:21
  2. koje ste sve aute vozili
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 04-06-2007, 14:13
  3. Japanci uvijek posebni u SE!!
    By VuKi in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 09-01-2007, 18:05
  4. da li je mpx220 zbilja toliko loš telefon?
    By Osama in forum Windows Mobile
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 02-01-2006, 01:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove