= Citat = Izvorno postao bpodnar Pregledaj post
Kolko ja znam prebacivanje sa pretplate na bonove nije moguće napraviti u T-mobajlu. No, to ti uopće ne smeta, ti se možeš prebaciti na tele2 sa postojećim brojem i kad te prebace biti ćeš na pretplati. Nakon prebacivanja broja potpisuješ ugovor na 18 ili 24mj.(ovisno o izabranoj tarifi) i onda nakon minimalno 3 dana korištenja pretplate možeš zatražiti prelazak na bonove s tim da moraš platiti ostatak novaca iznosa minimalne mjesečne potrošnje do kraja ugovorne obveze. To ti se u principu ne isplati jer bi u najboljem slučaju prošao sa plaćanjem 864kn što je iznos za 18mj. pretplate u najnižoj tarifi od 48kn/mj.
Stičem dojam da su neke informacije ovdje netočne.
Ugovor na određeno vrijeme pretplate nemožeš samo tako prekinuti bez penala. Pretplatu bez ugovornog trajanja može se prekinuti nakon 3 mjeseca.
Po nekim forumašima pre-peid korisnici u Tele2 mreži su u prednosti jer dobivaju određene popuste i akcije u nekim tarifama, dok s druge strane postpeid korisnici koji se vežu ugovorno na neki period dobivaju popust na uređaj.
Ja osobno stekao sam dojam za Tele2 pretplatu da kupuješ li uređaj uz određeno vrijeme vjernosti minimalna pretplata iznosi 85 kn/mjesečno.