Knock-out tarifa se ne isplati ako imas puno kratkih poziva. Pogotovo unutar tele2 mreže.
Knock-out tarifa se ne isplati ako imas puno kratkih poziva. Pogotovo unutar tele2 mreže.
Jos jedno pitanjce, dal se moze sa pretplate u t-mobile prebacit na prepaid?
Jako mi zao broja jer ga imam preko 7 god.
Ako npr. uspijem prebacit sa pretplate na bonove u T-mobile, uzeo bi i u tele2 broj al na bonove, kasnije ako se zelim sa bonova prebacit na pretplatu dal mogu opet kupit neki mobac po jeftinijoj cijeni?
Kolko ja znam prebacivanje sa pretplate na bonove nije moguće napraviti u T-mobajlu. No, to ti uopće ne smeta, ti se možeš prebaciti na tele2 sa postojećim brojem i kad te prebace biti ćeš na pretplati. Nakon prebacivanja broja potpisuješ ugovor na 18 ili 24mj.(ovisno o izabranoj tarifi) i onda nakon minimalno 3 dana korištenja pretplate možeš zatražiti prelazak na bonove s tim da moraš platiti ostatak novaca iznosa minimalne mjesečne potrošnje do kraja ugovorne obveze. To ti se u principu ne isplati jer bi u najboljem slučaju prošao sa plaćanjem 864kn što je iznos za 18mj. pretplate u najnižoj tarifi od 48kn/mj.
Prebaci se na pretplatu na tele2, ali nemoj potpisati ugovor na 18 mjeseci, nego se nakon nekog vremena prebaci na bonove.
svejedno ti je sto se tice cijena poziva - jer su iste...
jedino sta imas minimalnu mjesecnu potrosnju na pretplati (al najmanja je 48kn, tak da...)
jedino na pretplati placas + 12,50kn radijsku frekvenciju...
jedino ti se pretplata isplati, ako zelis jeftiniji mob...
al moras bit najmanje onda 18mj kod njih....
Stičem dojam da su neke informacije ovdje netočne.
Ugovor na određeno vrijeme pretplate nemožeš samo tako prekinuti bez penala. Pretplatu bez ugovornog trajanja može se prekinuti nakon 3 mjeseca.
Po nekim forumašima pre-peid korisnici u Tele2 mreži su u prednosti jer dobivaju određene popuste i akcije u nekim tarifama, dok s druge strane postpeid korisnici koji se vežu ugovorno na neki period dobivaju popust na uređaj.
Ja osobno stekao sam dojam za Tele2 pretplatu da kupuješ li uređaj uz određeno vrijeme vjernosti minimalna pretplata iznosi 85 kn/mjesečno.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ispravak krivih navoda:
Postpaid korisnik koji prenosi broj u Tele2 mora postati postpaid korisnik u Tele2 mreži. Ako ne kupuješ mobitel onda se možeš već nakon nekoliko dana iz postpaida prebaciti na Tele2 prepaid (zadržavaš broj). Ugovor na 18 ili 24 mjeseca se potpisuje samo ako kupuješ mobitel po posebnim cijenama. Minimalna pretplata u Knock-Outu je 50 kuna (bez kupovine mobitela), a 85 ili 175 kuna ako uzimaš mobitel. Sve to lijepo piše na web stranicama www.tele2.hr.
Nova mafijaška poslovna ponuda:![]()
http://www.tele2.hr/poslovna_tarife.html
e da čujem vaše mišljenje. sad kad je prijenos podataka 0.49kn da li se isplati nakratko surfat po internetu prek moba -n70 (10ak min) i koliko to otprilike košta?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
0,49 kn je tocno ali za 25 kb - tako da je cijena ista kao prije!
Zasto ne citas tocno cijene nego izvlacis samo sto ti se svida ?
Ti mozes biti i pet dana na internetu i ne potrositi ni ovih 25 kb, a opet mozes u par sekundi skinuti za ohoho kuna.....
GPRS se placa po kolicini a ne po vremenu provedenom na NET-u !
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ja otkako sam prešao na tele2 surfam sa svojim K850 ponekad,kada me nešto zanima,a nisam u blizini kompa... Surfam s Operom mini,predobar je program... Isključiš si prikaze slika da ti bude manji promet i onda je superJa recimo to dosta koristim za vip web sms
(za 49 lipa pošalješ svih 15 poruka
)
Evo,za usporedbu,za učitavanje cafe mobila ti uzme 16-17kb,a kao što znaš 25 kb je 49 lipa...
e hvala, to me zanimalo koliko otprilike uzima za neke sitove... kad se ja jednom priključim na vip web sms on mi skine tih 50lp, jel mogu onda npr ostat na tom situ cijeli dan a da mi je to minimalizirano tj da ja dalje na mobu radim kaj god hoču (radi se o n70)?
sorry na offu...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
da i na kompu me izbaci... pa uglavnom korisno je. da ne offtopičarimo dalje. hvala.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ima li negdje na jednom mjestu napisane sve tarife svih mobilnih mreza?? znaci sms, cijene poziva unutar i prema drugim mrezama....
sad sam t-mobile a nesto razmisljam o prebacivanju na tele2...
A malo truda uloziti ?!
Kupi MOBIL magazin pa je sve na jednom mjestu ili
VIP
TELE2
T-mobile
.
.
.
znam za te stranice ali uvijek postoji neki zajeb u tim tarifama, tj. ono sta pise malim slovima ili uopce ne pise a skuzis kad je vec kasno....sta u mobil magazinu ima sve to lijepo objasnjeno??
Vec godinama MOBIL ima usporedne tablice svih operatera........
p.s. opet reklama za Mobil a oni ni hvala![]()
ok, onda cu ga kupit i reci ima da me preporucio kokibj....![]()
Dobra mi ova Tarifica kod Teleta...budući da trošim prosjećno 50kn na mjesec to bi mi bilo čist ok...za pozive i sms...jedino kaj nema mms....
Uzmi onda Knockout, 4 lipe skuplji pozivi (ako misliš trošiti 50 kn mjesečno), a imaš i mms.
Bookmarks