nema ti druge nego flashati sa nekim stock moto flashom. no, mislim da će ti u ovom slučaju pomoći samo backup flasha (za koji sam uvjeren da nisi napravio) i da će ti riješiti problem.
ako stock moto monster ne pomogne, jbg, traži po netu backup
dakle problem je u prebrzom rosenju baterije na v3i i problem se pojavio otkad sam flashao uredjaj... baterija ne izdrzi niti jedan dan ako npr pricam na nju sat ili dva. mislio sam da je do baterije pa sam kupio zamjensku od 1000 mas... zamijenio je, ali nista. ostaje mi opcija da je do monsterpacka, pa ako neka dobra dusa moze preporucit kakav koji mu je dobar, a pogotovo je zadovoljan trajnoscu baterije slobodno mi ostavite link ili objasnite ako je problem u necem drugom... tks
nema ti druge nego flashati sa nekim stock moto flashom. no, mislim da će ti u ovom slučaju pomoći samo backup flasha (za koji sam uvjeren da nisi napravio) i da će ti riješiti problem.
ako stock moto monster ne pomogne, jbg, traži po netu backup
samo ti stavi backup i to je to. pobrini se da baterija bude u full stanju
daj mi cisto zadovolji znatizelju i reci zasto se to dogadja...
Turns out da ne mogu naci backup. Sigurno sam ga napravio, ali vise nemam pojma na kojem je to disku i da li je disk uopce sa mnom u Zagrebu ili mozda nije... Anyway jel se moze negdje dobiti "cisti" v3i software ili nekakav "originalni" ROM. Pitanje prvenstveno za GoGs-a ali i za sve vas ostale![]()
gle, jako teško ćeš nešto izvesti bez original backupa. čak mislim da ti ni stock moto monster ne bude pomogao... posjeti par linkova pa vidi jel je netko postao svoj backup tamo pa pokušaj sa njim...
www.howardforums.com
www.mobile-files.com
www.motox.info
www.modmymoto.net
www.motomodders.net
Buduci da mog backupa nema nigdje molio bih neku dobru dusu koja ima v3i (i naravno originalni software) da mi napravi backup i stavi na net. Naravno ako netko ima original v3i backup vec napravljen jos bolje. To mi je jos jedina sansa prije nego se budem prisiljen pomiriti s cinjenicom da sam manje-vise zeznuo odlican telefon. Ajd' sad netko![]()
Evo nudim se i ja...makar nije original,neke sitnice su na njoj rađene kao npr. izbrisana neka glazba,video i slično...ali donekle oriđiđi..pa ako ti zatreba reci...
Inače,zadovoljan stanjem baterije!
dajte taj backup od v3x više! da probam svoju srediti!!
lol, krivo sam pročitao
mislio sam da pitaš jel hoću da mi uploadaš.
daj mi ga baci na rapid, tamo je najsigurnije.... ne pjenim, nego backup tražim skoro pola godine
iskreno, ni sam ne znam zašto se to dogodilo. nešt se shebalo, a šta, nemam pojma
Ajd, baci link na pm, a ovdje više nećemo offtopic jer je ovo za v3i tema![]()
Ajd sad jos netko sa V3i![]()
Malo sam čeprko po forumu i čini mi se da je Bludevil spominjo da je radio full backup v3i...Možda ti on može pomoć..
ČEKAJ!!! Dodatak, na nešto sam naletio,pa probaj :
http://www.savefile.com/files/1060720
Javi ak ne uspiješ, pa ćemo kopat dalje...
Zadnji uredio The Judge : 11-01-2008 u 21:19
E hvala puno... Nisam jos upucao soft na mobitel, jer nemam vremena, a uz sve to mislim da mi je trenutno unutra jedan sticky, pa treba vidjet ide li to dole ili odnjet nekome sa box-om...
Bookmarks