FIFA 2008 je dostupna, a za dojam, hm, mogu klince pitat
Dali su izašli navedeni naslovi , ako nisu kada će ?
i da koji vam je bolji ?
FIFA 2008 je dostupna, a za dojam, hm, mogu klince pitat
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
looooool.imam ju i cisto sranje.nis novo sem onaj bee pro mod(kao da kome treba).Igracii ajmo reci malo bolje napravljeni.Od 3d publike samo na pocetu ono kada navijaju.Jedva cekam PES6 da vidimo sta ima novoga tu.
ovakvu temu sam već ja napravio, al samo za PES 2008, pa eto malo pretražite po forumu...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ma fifa je sranje, igrači ko da su progutali metle, a lopta ko da im je zavezana špagom za noge
PES 08 će bit super, jedva čekam
PES FOREVER
Ma jednostvno sam se prestao nadati dobroj fifi zadnja dobra fifa je bila kad sam bio 2 raz,1998 godine i od tad igram samo pes koji je svake godine sve bolji i bolji,makar su neke stvari lose napravili u pes 6...cekam pes 08 ko ozeblo suncem,mislim da izlazi 10.10. tak sam cuo...
fifa mi je bila odlična dok se za brzo trčanje brzo pritiskao trokut na joysticku , kad su to promjenili , promjenili su još par stvari fifa mi se više nesviđa . neznam zašto
više ne kužim jel pes 2008 ili pes6 ???
kako se pravilno zove nastavak
znam pes je realniji, ali mi nije ni fifa loša![]()
Ma pes daleko realniji od bilo kojeg nastavka fifa-e.Naravno ako ne patite na detalje koje vam fifa može ponuditi zbog hrpe licenci koje posjeduje.Ali osobno pes igrački kudikamo jači.
Instalirao sam je i igrao par minuta na 1280x1034x32 i ostalo na high i ide ko ludo, a u najavi matcha kazu ima neke dvije kontrole nove a ostalo u igri je kao i kad je izasla fifa 2003. Ionako ta igra me previse ne impresionira, pa sam je obrisao. Snimiti cu i dati klincima iz kvarta!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
kakav pes 8 kad još nije izašo ni pes 7 . tj. izašo je za playstation al za pc će tek za mjesec dana otprilike
...FORCA FIUME...
izasao odavno kod mene je vec 10 dana...kao i i fifa Pes mi je bolji
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
PES 2008 je fenomenalan .... a fifu nisam ni igrao ...
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
prvo sam fifu dobio,instalirao,prvo razocarenje ponovo VRLO los uvodni video,katastrofa,dobro to je manje bitno. kada se udje do main menua pa sve je isto,malo drugaciji interface,cak i zvuk nisu promijenili i sad se tu cuju navijaci bfff... od modova sve isto samo nek novi mod nesto "be a pro" nisam ni probao,usao u manager mode poceo igrati,identicno fifi 2007 u svakom pogledu. kada krene loading screen par savjeta od fife,ma obicno s... neam to kad ni procitat jer mi loadira na najvecoj rezoluciji i detaljima za 6 sekundikada igra pocne u "entrance sceene" publika kao neki 3d ali kada krenete igrat to su obicne slicice,ponovo IDENTICNO prethodnom nastavku (2007),isti izgled igraca isti izgled terena i stadiona,razlike su nanometarske tako da ih je skoro nemoguce primjetiti. sve u svemu ocjena 2,5 od 10
veliki sam gamer,fan sam konami-ja,ali realno sam ocijenio fifu,ko je igrao oboje slozice se sa mnom.
eh sada ono bitinijePES2008. odlican uvodni video,drugaciji interface main menua,sada je tu kao neka tribina nest ne kuzim sta je,i jedna po jedna opcija se skrola horizontalno na njoj,dosta osvjezavajuce jer je do sad bilo uvijek isto
exibition
master league
cup
leagu
training....
jedno ispod drugoga
sada to drugacije izgleda...
gameplay odlican,igraci se dosta realnije krecu,imaju dosta realnije poteze u odnosu na pes6,3d trava,sada je cak moguce simulirati jedanaesterce![]()
grafika odlicna mada na high i max rez dresovi su sjajni,bas sjajni imaju neki nerealan odsjaj,publika je u full 3d sto daje fantasticnu atmosferu. jedini mozda nedostatak je sto za ovu igricu trebate mnoooogo rama i snazan procesor da biste povecali detalje do kraja. ja na 2gb ram, pentium IV 3.0core duo procesorom nvidi 7600gt256ddr moram na medium igrati,i jedina razlika izmedju high i medium je upravo u 3d publici koja je 3d samo na high
najjaci igraci koliko sam ja do sada zapazio su C. Ronaldo(logicno jer je on na omotu igrice) i Fernando Torres,koji je bolji i od Ronalda,nije stvar u ocjenama (karakteristikama/abillities) nego su momci jednostavno nezaustavljivi,to mi se mozda jedino ne svidja,isto kao sto je Adriano bio u PES6.
ocjena 7,5 od 10
PES je dosta laksi od fife na najtezem nivou,fifa je cak preteska na world class,a na top player bez problema na PES-u dajem po 3-4 komada![]()
eto ono osnovno,izbrisao sam fifu,vec osvojio par kupova na PES-u pa ako vas sta interesuje pitajte,javljacu vam i ako nadjem neke znacajnije buggove.![]()
Zadnji uredio X-FusIOn : 31-10-2007 u 16:41
Ja sam odusto od pes 2008 jer mi se jednostavno gadi tako dobru igru igrati na low detaljima![]()
hehe .Ja sam odusevljen grafikom
bolji je pes ali ne puno jer ovaj novi puno lici na fifu... pes6 je zakon...
----------Sony Ericsson----------
Pa definitivno je bolji pes 2008 po igrivosti ali fifa ima bolju grafiku ba zato dajem višu ocjenu pesu
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
ma joj PES je oduvijek razvaljivo!!! sjecam se legedarne ISS pro evolution soccer dvice....taj nivo igrivosti je fifa dosigla sa fifom 2005 (ne mislim na grafiku,ona uopce nije vazna),u svakom pes-u si mogo fino kotrljat loptu i fino se kretat sa igracima....a u fifi ko da se igra sa tuljanima!!!
evo sad sam probao taj pes 2008 i ne čini mi se predobar, igrao sam demo s bugovom dvd-a, tako da možda ni ne mogu točno ocijeniti, a usto i nisam preveliki fan nogometa na kompu, a treniram ga... bolji mi je pes6...zasad...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Bookmarks