gle uzmi bilo kojeg pioneer-a nemreš fulat.
ako očeš jako dobar radio za male pare onda uzmi blackpunkt(mislim da se ovak piše) imam ga ja u autu i prezadovoljan sam.
Molim mišljenje što je najisplativije kupiti za auto od cd/mp3/dvd playera u rangu do nekakvih 300 eura
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
gle uzmi bilo kojeg pioneer-a nemreš fulat.
ako očeš jako dobar radio za male pare onda uzmi blackpunkt(mislim da se ovak piše) imam ga ja u autu i prezadovoljan sam.
A KAJ SAD TI GLEDAS�
http://www.svijet-medija.hr/Article....=12283&sid=154
Po meni totalna pila!!!!!
He,he ili ovo:http://img132.imageshack.us/my.php?i...1189182sl3.jpg
ima ih u metrou za 999kn,a kakav je,nemam pojma!!!!!
Zadnji uredio gaginjo : 28-10-2007 u 21:58
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
pioneera imam sad i prezadovoljan sam al kad nijedan novi do 2 i nes k kuna ne cita dvd
Svakako uzmi neki koji ima mogučnost priključka USB-a i zaboraviti ćeš na CD, a opet ako pucaš na DVD player onda zaboravi 300€ cijenu!!
(Puno si gledao "PIMP MY RIDE!")![]()
ma ne dvd player... nego da cita muziku s dvd-a, ne da ima monitor da mozes film gledati
Ja sam imao predrasude prema Sonyu, frend me nagovorio na njega, reko ajd idem vidit kakav je. Za 1500kn novi Sony MEX DV1000, čita DVD, divX, još sam si i ekran nabavio, gledam filmove, spotove...
I stvarno je odličan, ne preskaće, super zvuk, a imao sam Pioneer 3700...
Pioneer ili Alpine ako imaš viška para...
Ajde, fala bogu da postoji neko ko ne mrzi Sony.
Ja takodjer imam Sonya, i odusevljen sam. Cak su se i neki ljudi iznenadili kad su ga culi. Kaze, pa mislio sam da je Sony los za auto radio!?
Evo ga, samo je druge boje
Ovak izgleda
Zadnji uredio refugee : 01-11-2007 u 13:18
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
ufff to ti je kad neznam kakav je sony, jer sam na puno mjesta cuo da nije bas nekaj....
trenutno u autu imam pioneer-a seriju 5 ...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
evo ovo imam ja i ful sam zadovoljan..kad kupujes kupi kako treba..
![]()
koliko si ga platio???
2 Symbeq.. ovaj pioneer je mrak jedino kaj nemre svirat dvd-e
imam ponudu za dvd kenwood m700 plus dvd player za ispod sica jer sam taj kenwood nema to je samo monitor za 400 eura...
..........
Zadnji uredio iDodo : 02-11-2007 u 19:07
ja sam ga kupio novog za 3500 kuna prije jedno 3 mjeseca..a gle ovako,prvo se dogovori sam sa sobom sta bi ti zelio,za mene npr.sony!ne bi ga stavio u auto pa makar bio jedini..jer ja sam isto prvo mislio kupit obican radio..neznam alpine ili nesto slicno,ali to sam sve vec prosao 100 puta..pa sam sam sebi rekao..kupit cu nesto drukcije i to je sjelo u auto,za nas obicne smrtnike razlika izmedju ovog mojeg i alpine DVD je naravno u razlici cijene (5 soma kuna skuplji sigurno),nekim funkcijama koje niti ja niti ti necemo koristiti,naravno u zvuku ali niti to ne primjecujes je na natjecanja ne ides..tako da..razmisli malo..moj savjet..
ej, a di si to uzeo? kolika je garancija
garancija god dana..a mozes ga uzeti u hg spotu,vemil..ja sam kupio u puli u electronic shopu..to je jedan ducan spezijaliziran samo za takve gluposti...
doda zašto ne sony?to je isto ona fora,kao ne bi ima golfa5 pa ni da mi ga netko pokloni..
dodo,naravno očekujem neki stručan arugument...
Za tu lovu nadjes jvc kd avx1 sa 3,5 " monitorom.
Cita i giga mp3-e i mozes gledati spotove, ima i usb . a sto se zvuka tice takodjer nemam zamjerki ,
inace ako hoces strucno misljenje kucaj cice na google
0977901005
a i ti si doda ili?
ovo nisam ni skuzio sad ? sta hoces reci da sam ja multi od tog dodo-a ?
0977901005
ma pitao sam njega,pa zato...ma nije mi jasno zašto svi toliko po soniju pljuju...kad za to baš i nema nekih osnova...
slazem se dosad sam imao cd fx 550 od sonija , sasvim solidan HU,
Ali opet za tu lovu koju on ima meni je ovo best buy http://www.promat.hr/web/car_roadtheatre_2.asp?page=1
sigurno ces biti zadovonjan , a ako se potrudis mozes naci i avx 2 i taj ti je jos bolji
0977901005
odličan je ovaj sa linka...koliko je to love?300e?pa nije ni puno...
nije da pljujem po soniju,nego je jako mala razlika u parama izmedju modela sonija i npr.pioneera..znaci za par sto kuna vise imas radio boljih mogucnosti i karakteristika..ne zelim nikome pametovat ali stvarno sam prosao svakakvih firmi radija i da sam u mogucnosti kupiti radio po zelji bio bi sigurno Alpine..
Bookmarks