Naslov teme ti nije bio po pravilima.
Sad sam popravio ali drugi put pripazi.
Evo prije mozda 2 tjedna san kupio novi k800 u t-mobilea. Sve super zadovoljan.
A evo prije par minuta okinen sliku, a ono skroz crna. Probam opet, opet crna. Primjetio sam da blitz uopce ne opali, a kad ga iskljucim slika je normalna(bez blitza).
jel ima neko slicni problem??
PLZ pomagajte ocajan sam...![]()
![]()
Naslov teme ti nije bio po pravilima.
Sad sam popravio ali drugi put pripazi.
pogledaj jel ti otvoren poklopac na leci, tamo iznad onog 1=5.2mm 1:2.8
meni nekad zna biti nesto crno sto zatvara lecu
ili pogledaj u ovoj temi jel ti ostecen senzor za blic ili je nesto na njemu
Zadnji uredio georgy : 03-11-2007 u 10:40
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Čitao sam da takve probleme ima i K850,ali tamo ljudi tvrde da je to zbog toga što nije dobro sinkroniziran fotić s blicom,odnosno da prekasno ili prerano okine sliku u odnosu na blic...
Georgy, otvoreno mi je. Ne shvacate. Slike su uredu, sve. Osim kad bi "trebao" opaliti blic.
Na primjer:
ova slika:
i ova slika:
su slikane u skroz istim uvjetima. Samo sta sam u drugoj namjestio Bez bilca. Na prvoj je automatski. Jel sad razumijete.?
(a lol sada sam primjetio da je crnija slika veca haha. probajte malo prominit kontrast i svitlo na crnoj pa cete vidit da je to to...)
Mobitel mi nikada nije pao iz džepa ili slicno, ali ipak mi se cini da bi moglo bit do toga senzora, prije ga nisam niti primjecivao ali ipak mi se cini da je malo u stranu gurnut.
A za taj poklopac, jel mislis na ono sto se brzo otvori i zatvori kad blic opali? Jer unatoc tome sta mi blic ne opali taj poklopac se otvori i zatvori, cini mi se, i to malo sporije nego inace... Sta vi mislite??
Odnit cu ga u pon na servis u te mobajl pa cemo vidit. Do tada ko zeli bit faca i pogodit sta mu je???
MIslim da nećeš ništa riješiti s nošenjem u servis.
Meni se dešava da mi ne uključi blic u dvorani, i slike su malo preslabo osvjetljene tako da mislim da je to do moba.
Ja sam to riješito tako što sam stavio ff (forceflash) kamera driver, koji upali blic i kada je jako svjetlo.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zbog čega bi mogao pregoriti blic?
Bookmarks