jel se može u nokiji slike i video pregledavat okomito (normalno kao i u svim ostalim mobitelima) ili se baš mora vodoravno to mi se ne sviđa!
skini si program R.Viewer on ti je odličan za pregled slika a i brz je...
za kod ušiši bilo koji broj....
evo ti download
★★★★★
a za video ima isto dosta programa, može divx player, PVPlayer...
neznam zašto ti se to ne sviđa, meni je to super..
EDIT: može se i bez toga, otvori real player (aplikacije-->real player) tamo ideš pod opcije-->otvori--> dalje bi trebao znati sam
a i slike se mogu bez programa, ideš u galeriju pa sve datoteke.
Znaci skini taj program,u kutiji od n73 si dobio cd,instaliraj cd(instalirat ce se pc suite) i onda prikljuci mob na usb i odaberi pc suite na mobu(ponudit ce ti par opcija na ekranu ti stavi pc suite) onda kad si to napravio dvoklik na aplikaciju i nadalje ide lako isto ko na kompu hehe.....![]()
Zadnji uredio zerobravo : 01-11-2007 u 16:56
e čujem da se na nokiji mogu gledat pravi filmovi...koji program treba za točno to gledanje filmova?
Ne mogu se gledati "pravi" filmovi!
Jer filmove treba konvertirati u format da bi se kompenzirala veličina samoga filma kao i korisnost rezolucije na ekranu mobitela.
Ima hrpa raznih playera kojima se mogu gledati filmovi itd..
Mislim da je mislio na .avi filmove....znaci ako hoces gledati "prave" filmove treba ti smartmovie converter i smartmovie player(imas ih u temi "trazite neku aplikaciju") instaliras smartmovie player u mob i instaliras smartmovie converter na komp i konvertiras film za n73,smanji ga sa 700 mb na 250 otprilike....
Bookmarks