Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinoć je bilo meni neobjašnjivih problema sa mobile carnetom;

negdje oko 6-7 navećer dogodilo se to da se (meni po običaju) sam od sebe restartao modem (Huawei HSDPA) dok sam ležao na krevetu, i nakon cca pola sata odem na net i pola stvari nije radilo, konkretno - mogao sam otvarati portale poput Index-a, Net-a, Monitor-a, Nacional-a, ali nisam mogao otvarati niti jedan forum, niiti domaći niti strani (cafe.mobil, fer2.net, PCExpert, warezws, warez-bb) niti neke stranice tipa mobilni svet, gsm arena, te sam recim omogao otvorit vip portal i poslat sms, a moj.t-mobile ne. također nisam mogao otvoriti niti gmail (niti gtalk) a fer-mail sam mogao.
    niti jedan yahoo widget nije radio, kao niti jedan IM (ICQ, MSN, Skyte, GTalk). Skroz neobjašnjivo, dok odjutra sve uredno radi.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    sinoć je bilo meni neobjašnjivih problema sa mobile carnetom;

negdje oko 6-7 navećer dogodilo se to da se (meni po običaju) sam od sebe restartao modem (Huawei HSDPA) dok sam ležao na krevetu, i nakon cca pola sata odem na net i pola stvari nije radilo, konkretno - mogao sam otvarati portale poput Index-a, Net-a, Monitor-a, Nacional-a, ali nisam mogao otvarati niti jedan forum, niiti domaći niti strani (cafe.mobil, fer2.net, PCExpert, warezws, warez-bb) niti neke stranice tipa mobilni svet, gsm arena, te sam recim omogao otvorit vip portal i poslat sms, a moj.t-mobile ne. također nisam mogao otvoriti niti gmail (niti gtalk) a fer-mail sam mogao.
    niti jedan yahoo widget nije radio, kao niti jedan IM (ICQ, MSN, Skyte, GTalk). Skroz neobjašnjivo, dok odjutra sve uredno radi.
    Od jutros sve uredno radi, bio je prekid na nekom kabelu, dakle ne softwerski problemi... Ja se uopce nisam mogao spojit al ok brzo su to rjesili, vec sam mislio da nekoliko dana nece biti nista, ali eto ugodno su me iznenadili...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T830 i mobile carnet
    By Shejanov in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 23-05-2007, 00:33
  2. Carnet mobile USB modem
    By MrBlc in forum Stolna računala
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 27-03-2007, 00:05
  3. Mobile Carnet
    By tomo in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 25-06-2006, 18:26

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove