ja mislim da moraju biti blue ray a valjda ima i igrica na dvdovima .....
dali se mogu snimat obicnim snimacem ili mora biti blue ray
na koje dvdove posebne ili dual laayer
hvala
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ja mislim da moraju biti blue ray a valjda ima i igrica na dvdovima .....
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
sve su vecinom dual layer
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
onda stari moras imati blue ray snimas i medie...
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
koji kosta 6000 kn))
Ako su ps3 igre Blue-ray mediju trebaš imat blue ray snimač na kompu za to,kakvi dual layer dvd-ovi
to ti je kao da ideš pržiti dvd-ove u cd pržilici
pa mozda PS 3 moze primat i igre od playstationa 2
sa nekim cipom ako su ga izumili
ovisi koji imas
od 80gb nema cip nego neki emulation software- s njim mozes igrat najmanje igrica sa ps2
iz wikipedie:
u 40gb verziji je maknuta podrska za ps2 igrice, ali mozes ih igrati sa ?emulacijskim softwareom?
3% igrica za ps2 nece raditi na ps3 ili ce imati neke bugove (necitljiv teks, mutna slika....)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
DA TO SAM mislio georgy da ga ne kupim pa da ne mogu igrat a znamo koliko kostaju igre hehe
HSV:
se bez cipa moze igrat ps2 igre ili postoji emulatorski cd
znaci moze pirattske igre primat sitem snimim si doma igru i vrtim ju na ps3
Bookmarks