Kod takvih stvari baš i nema nekve mudrosti i ova kartica za 700kn stvarno nema smisla. Ja kod kuće imam CANYON WF-511 i sasvim pristojno radi (isprobano i u igrama).
Molim Vas da mi preporučite koju Wireless karticu da kupim. Naravno, u obzir ulaze cijena i kvaliteta/mogućnosti; nešto kao best buy.
Evo popisa:
1. Mrežna kartica wireless BANDRIDGE CWN4102 super-G, bežična mreža 108 Mbps, USB 2.0 316,00kn
2. Mrežna kartica wireless BUFFALO WLI-PCI-G54, bežična mreža 54 Mbit/s, PCI 249,00kn
3. Mrežna kartica wireless BUFFALO WLI2-USB2-G54-3, bežična mreža 54 Mbit/s, USB 589,00kn
4. Mrežna kartica wireless CANYON Mimo, WF-511M, bežicna mreža 54 Mbps, PCI 198,00kn
5. Mrežna kartica wireless CANYON, WF-511, bežicna mreža 54 Mbps, PCI 139,00kn
6. Mrežna kartica wireless LINKSYS, WGA54G, bežična mreža 54 Mbps, game adapter 699,00kn
7. Mrežna kartica wireless LINKSYS, WPC54G, bežična mreža 54 Mbps, PCMCIA 278,00kn
8. Mrežna kartica wireless LINKSYS, WUSB54GC, bežična mreža 54 Mbps, USB stick 285,00kn
9. Mrežna kartica wireless US ROBOTICS 805418, bežična mreža 54 Mbps, PCI 269,00kn
Naime, spajam PC i laptop u bežičnu mrežu.![]()
Kod takvih stvari baš i nema nekve mudrosti i ova kartica za 700kn stvarno nema smisla. Ja kod kuće imam CANYON WF-511 i sasvim pristojno radi (isprobano i u igrama).
Moj prijedlog ti je Mrežna kartica wireless US ROBOTICS 805418, bežična mreža 54 Mbps, PCI 269,00kn
ako spajas pc i laptop pretpostavljam da ce laptop biti doma dok to koristis ili u blizini...
pa ti moze biti i neka najjeftinija...
Zdravo društvo
imam par pitanja u vezi kupovine wirless kartice
Planiram se umrežiti moj susjed i ja udaljeni smo 150m. možda malo i manje ali to je tu e sad što mi sve od opreme treba, znam da moramo uzeti wirless kartice kablove antene konektore,već planiram se bacit na poslić pa napraviti yagi antene i tako.
vidim da ima svašta u ponudi od kartica,što vi preporučujete koje su dobre i pouzdane.
ja sam početnik u tome i jako malo znam o tim stvarima,moj izbor za karte su
D-Link DWL-G520 Wireless PCI Adapter,
D-Link DWL-AG530 Wireless PCI Adapter
što vi mislite o njima ?kakav je vaš sud?vaša iskustva?
Pozdrav unaprijed hvala puno.
ja sam uzeo od d-linka usb Wlan karticu i prezadovoljan sam radi mi savršeno uzeo sam je u technomax-u 189kn, dobije se i ono postolje
...FORCA FIUME...
hvala na odgovoru
ja se slazem sa Dark-om!kartica je stvarno kvalitetna i uzevsi u obzir cijenu i kvalitetu po meni je ta kartica best buy
mislim da su d-linkove kartice odlične što se tiče omjera cijena-kvaliteta.Međutim korisnik koji ima viška kese i odluči se za linksys-ovu karticu neče nikako pogriješit ipak cisco zastupa linksys,a cisco za one koji neznaju je jedan od vodečih proizvođača mrežne opreme na svijetu.
Bookmarks