Mobiola, ali se plača. Može se crackat, ali o tome nećemo na forumu.
Pozdrav!
Da li postoji program takav da mi kamera na n70 sluzi kao kamera na racunalu,evo za primjer,recimo da se dopisujem preko skype pa da mogu ukljucit kameru na n70,da ne moram kupovati posebno kameru!
Pretrazivao sam malo po netu,vidio sam da neka postoji ali treba blututh connection,da li posoji neka da ide preko usb kabela(pc suite)?
Hvala
Mobiola, ali se plača. Može se crackat, ali o tome nećemo na forumu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
evo ti link za mobiolu pa isprobaj http://www.warelex.com/products/webcam/Buy/
program je super.
Ja imam krekiranu verziju ali nema prikljucka preko kabela,ne kuzim bas al et...
mora biti,kad uđeš u program na mobu (smješten u folder moji programi) onda kad odabereš connect stisneš na usb.mob je sam prek usb-a povezan s kompom a u programu na kompu odabereš neki com port,npr. meni radi na com9 bez problema (imam v2.2 mobiola).nadam se da sam bar malo pomogao
Ako biraš kom portove onda je to BT verzija.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Mobiola rules , može se spajati preko BT ili USB , definitivno must have aplikacija.
Imate program Fly Cam (potrazite ga na dotsisu) cini mi se,da mu je to naziv.ja ga koristim putem BT na svojoj 6600 i odlicno se ponasa
Koja je rezolucija u Web cam-u?
e da jel se onda koristi glavna ili sekundarna kamera???
Može neki link za crack ili nešto, tog programa prvog o kojem smo govorili?
Ej i kak sad da ja to koristim za web kameru na MSN-u???
Kad mi ne prepoznaje kameru nikakvu... Kak da to riješim???![]()
![]()
Zadnji uredio Ico : 02-11-2007 u 18:55
pa lol...sam prikopčaš i staviš na mob aplikaciju povežeš usb-om i to je to!! ppokreneš ga i radi ti i ina msnu! provjereno!
meni radi, ali problem je kad se to spoji neće mi otvorit messenger...
a postoji li mogućnost pokretanja zvuka(mikrofon) npr. za korištenej skype
di mogu skinuti c*a*k za Mobiola Web Camera 2.2 for S60v2 ,
pozdrav
Zadnji uredio jackson : 15-11-2007 u 14:14
koristite wwigo
wwigo - odličan je program. evo nedavno sam ga počeo koristit i najbolji je od svih koje sam do sada koristio
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Imaš ga tu http://www.motvik.com/ uz besplatnu registraciju.
ovako: ja skino wwigo i instaliro sve radi kad se spoji preko bluetootha, ali problem je kad se spoji, znači prenosi sliku, na msn uzmem video poziv i ima slika al piše wwigo i ispod not connected, a u prog. wwigo mi ima slike, prenosi je s mobitela, kako sad najlakše spojit da prima msn, jednom sam nekako uspio i radila je super na msn-u, sad više neće, ne znam kako uštimat da msn prima...jel imo tko kakav sličan problem???
Bookmarks